Коя е новата Дарина Павлова?




Спаска Тетимова е новата Дарина Павлова

 

Коя е новата Дарина Павлова?
25-годишната амбициозна девойка Спаска Тетимова е втората Дарина Павлова. Красавицата помага на вдовицата на Илия Павлов в мътния моден бизнес у нас. Спряганата за любовница на Берлускони дама е решила да се върне в България и отново да стартира дейност в модния бранш.
Дарина била твърдо решена да възроди своята агенция „Мегаталант“, която бе закрита през 2001 година. Това се случи, след като Ивайла Бакалова стана „Мис България“.
Новата агенция на Павлова носи гръмкото име Winners Models Bulgaria. Тя е регистрирана на името на Спаска Тетимова, която управлява всички проекти на богаташката наследница у нас. Тя привлякла в бизнеса с манекенки и своя приятел Мартин Йорданов. Той набирал момичета, които да участват в организираните събития.
Млада и красива мацка обяснява, че е участвала в подобни конкурси, но условията и наградите били под всякаква критика. Именно Йорданов се свързал с нея чрез Фейсбук, за да й предложи уж много добра оферта.
В модния бранш се коментира, че Спаска Тетимова е невероятно меркантилна. Преди години тя забременяла от заможен чичко, за да му одере кожата и наистина успяла. Но после му била шута, за да скочи в леглото на младия Мартин. Запознати коментират, че дамата би продала и детето си, за да се домогне до пари и слава.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар