Емануела спретна страхотен скандал, не обичала да дели награди




Фолк гърлата Емануела

Емануела върна наградата, която получи от списание „Нов фолк“

 

Фолк гърлата Емануела спретна страхотен скандал на церемонията по връчването на наградите на списание „Нов фолк“. Сексапилната силиконка върна наградата, която й бе връчена за „Албум на годината“, заявявайки, че не обича да дели…
Повод за това нейно фръцкане стана фактът, че списанието награди и колежката й Анелия. И макар статуетките да бяха две, Емануела каза, че не обича да дели първото място.
„Много благодаря за наградата, но не я искам. Подарявам я на Маргарита Лозанова (гл. редактор на „Нов фолк“). Честито на Анелия“, бяха думите на любимката на Слави, която бързо се изниза от сцената.
Бившата на Коко, неподготвена за тази реакция на колежката си, се стресна и се чудеше как да замаже положението, за да не е пълен резилът, който спретна изпълнителката на „Късам ти нервите“.
По-паметливите чалга фенове припомнят, че преди две години циркът беше още по-голям. На церемония, организирана от същото списание, Ивена и Габриела се сбиха пред насъбралата се публика. Двете гърли си спретнаха женски бой и освен цветущи изрази, си размениха и шамари.
А най-големите награди тази година грабнаха Преслава и Тони Стораро. Двамата бяха избрани за изпълнители на годината, но брюнетката не взе лично статуетката си, тъй като не се появи на награждаването.
Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар