Алисия купонясва с плеймейтки, търси си нов футболист




Алисия не е с Ники Михайлов

Алисия в компанията на плеймейтките
Алисия в компанията на плеймейтките
Последната клюка в лекия жанр гласи, че бившата на Валери Божинов нито е пристанала на колегата му Ники Михайлов, нито на мистериозен бизнесмен. Към този момент тя е сама и се е отдала на забавления из заведенията на нощна София. В редовна компания на разлюбената чалгарка са се превърнали някои от плеймейтките, прехвърчащи от цял на цвят.
За това говори партито по случай рождения ден на една от нашумелите в последно време футболни мелачки – Благовеста Цакова, наричана на галено Бонбонова.
Алисия не се свенила да ходи боса
Алисия не се свенила да ходи боса
Сред тълпата от двадесетгодишни бръмчалки се отличавала Алисия. Колкото и мнозина да я хвалели, че била примерна майка, че това и било работата и затова щракала с пръсти по цяла нощ, гледката не приличала еиднствено на задължение. Наред с останалите наричащи себе си плеймейтки девойки, Алисия се кълчела сред гостите – футболисти.
По време на веселбата изпълнителката на „Важно ли ти е” решила, че иска да е досущ като новите си приятелки, и изхлузила шикозните си чепици, за да може да скача наред с девойките.
Мачовците, дошли на лов за свежа плът, това и чакали – когато пред погледа им се разкрила гледката на купонясващата певица, до един започнали да се надпреварват кой да я свали.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар