Венето, спри се малко! И ние деца имаме




Венета Райкова не спира да разправя за рождения ден на Партик, за името на Патрик, за Патрик, за Патрик, за Патрик

Основна тема, около която се въртят приказките на Венета Райкова в последно време, е рожденият ден на синчето й Партик. Не стига че преди самото тържество телевизонната водеща се разби да разправя кое как точно ще приготви, как ще протече тържеството, но и когато празникът отмина, тя не може да се спре.

Близки до Венета разправят, че тя се хвалела все едно само тя дете имала, само тя гости посрещала.

Вярно, че по телевизията я дават, вярно, че силикон има, но това не означава, че е нещо по-различно от нас, коментират приятелките й.

Но това явно по никакъв начин не може да повлияе върху запленената от Партик майка.

Той е музикален, забавен, танцува, той я зарежда с положителни емоции и я прави по-добър човек, продължава устата блондинка.

По 100 пъти разказвала и за това как е избрала името на детето си, все едно никой друг Патрик не се казва, все едно никой преди нея дете не е кръщавал. На дълго и на широко Райкова обяснявала как Св. Патрик е живял преди разделението на църквата, което правело синчето и не по-малко християнин от всеки нас. И още, и още.

Венето, спри се малко. И ние деца имаме, просъскала дама, с която Венета била близка, веднага след като телевизионерката станала от маса в кафене, коментират свидетели. Защо ли?


Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар