Капка Сидерова търси палто на тънка цена



Капка Сидерова търси палто на тънка цена
Капка Сидерова обиколи столичните бутици в търсене на ново палто. Спътницата в живота на лидера на „Атака” – Волен Сидеров, се впусна в шопинг тур, за да поднови гардероба си.


В момента навсякъде има промоции и цените на скъпарските дрехи по столичния булевард „Витошка” са намалени с по 60%. Това мотивирало редакторката на вестник „Атака” да пообиколи, за да се сдобие с ново палто на разумна цена. Русокосата журналистка от години е почитателка на „Макс мара”, но за съжаление продавачките в бутика не успели да предложат нещо, което да я грабне. След това Капка се насочила в търсене на тънки цени към магазините на „Шанел” и „Армани”, разкриват шопинг-трудностите на дамата във вестник „Контра“. Очевидно депутатската съпруга не жали средства, за да изглежда блестящо до истеричната си половинка.

Госпожа Сидерова има славата на една от най-елегантните и добре облечени дами в светското общество. Преди да се обвърже с Волен Сидеров Капка беше омъжена за сина на Радой Ралин – Кин Стоянов, от когото има син Димитър Стоянов. Още от тогава изрядният външен вид за нея е като стандарт „Стара планина“. Макар да е майка и съпруга на депутати, Капка гони промоциите и чака добри оферти. Това може да послужи за добра реклама на мъжете в семейството й, защото очевидно не са крали толкова много, че да се чувства и тя свободна да си купи каквото си иска на каквато и да е цена.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар