Елена Станкулова не обича духовно празните мъже




Елена Станкулова не обича духовно празните мъже


Елена Станкулова и майка й Искра Радева бяха гости на „отчаяните съпруги“ Вихра и Мая. Леко подпухнала в лицето и като че ли увеличила за пореден път обема на устните си, бившата водеща на „Играта със СМС-и“ по Нова тв сподели за зрителите, че в момента е сам самичка и чака своя приниц, а не „спонсор“.

Елена разкри още, че никога не е минавала през леглото на Христо Сираков, известен повече като Ицо Стоте манекенки. На хубавата Елена й се искало да остане в сянка за известно време, за да може да излезе от устата на жълтите хроникьори, които не спирали да злословят по неин адрес. За да сложи край веднъж завинаги на „всички лъжи“, които се изливат за нея, Станкулова приела поканата на Вихра и Мая. Крехката блондинка откровено заяви, че е изключително емоционална личност и всеки път, когато прочете нещо лошо за себе си, го приема много лично.

В момента Елена не работи и се е отдала изцяло на образованието си. За да разнообразява ежедневието си, силиконовата красавица помага на майка си в театър и в продуцентската й къща. Майка и щерка се чувстват повече приятелки, отколкото като родител и дете.
Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар