ЧРД на отличника Асен Блатечки!




Асен Блатечки днес е рожденик

Асен Блатечки днес е рожденик
Любимецът на българската публика Асен Блатечки днес става на 40 години. Секссимволът, който умее да омайва жените, изглежда доста по-млад и издава, че дължи перфектната си фигура на спортовете, които практикува. Плуване, гребане, хандбал и карате са само част от дейностите, с които се занимава чичо Чарли от „Стъклен дом“ в свободното си време.
Освен обичан и желан мъж, безспорно Блатечки е един от най-добрите актьори на българската театрална сцена. Навръх рождения му ден димитровградският театър обяви, че именно той получава ежегодната награда „Любимец 13“. Хората от града на Пеньо Пенев оценили актьора с оценка отличен 5.99. Утре вечер, на специална церемония след представлението „Секс, наркотици и рокендрол“, симпатичният българин ще получи 1000 лева и дървена пластика.
Портретът на Блатечки вече е поставен до тези на колегите му, които в предишните години са получили същата награда от драматичен театър „Апостол Карамитев“. Сред вече наградените се изреждат имената на Христо Мутафчиев и Камен Донев.
А преди няколко месеца, младата колежка на актьора Радина Кърджилова, с която той спи в „Стъклен дом“, получи филмова награда за дебютна женска роля на името на Мара Нонинска-Миятева. Тя взе приз за отлично представяне в новия български филм „Тилт“, както и в сериала на Димитър Митовски.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар