Надя радвала Коцето с разнообразие от женски гърди




Коцето предпочитал малките и стегнати пред огромните цици

Коцето предпочитал малките и стегнати пред огромните цици
Последното интервю на двойката Константин и Надя, станала извънредно популярна поради принадлежността на съпруга към лекия жанр, отново даде храна на любопитните, които не спират да коментират.
Някои от нещата, които цапнатият в устата Константин споделя на път и през път, са вече известни, но е интересна словесната форма, в която ги преоблича всеки път. Наскоро между две чаши уиски чалга певецът припомнил, че тяхната Мариана се съобразявала с креватните им нужди и спирала да плаче, докато той „оправял” майка й. Не било като при другите семейства, чиито секс мераци се изпарявали, когато невръстните им рожби реввали в сюблимния момент.
Русокосата му съпруга пък, която го следва по заведенията на участия, го допълвала вече в добре усвоения жаргонен стил, който е белег за простотия според мнозина. Последните се шегуват в коментарите, че тя, простотията, се предавала очевидно по полов път. Надя с удоволствие заиграва словесно в темата за любимите на Коцето цици. Макар той да предпочитал малките и стегнати пред огромните, тя му предлагала разнообразие от женски гърди, защото ги сменяла. Докато кърмела, той си играел с невероятно порасналия й бюст, а като спряла да кърми, те спаднали и сега са му баш по мерак. Така и Надка започва да пръска интелект, напомнящ на този на чалгаджийките.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар