Ани Цолова НЕ практикува френска любов




Ани Цолова НЕ практикува френска любов

Водещата от Би Ти Ви Ани Цолова разкри, че в секса не е перфкетна

В октровен разговор със своя близка водещата в сутрешния блок на Би Ти Ви Ани Цолова споделила, че далеч не е идеалната любовница, за която мъжете могат да копнеят.
Основните й несъвършенства в любовната практика произтичали от факта, че хич не си падала по френската любов, по която според нея мъжете били луди, пише електронното издание hotnews.bg, позовавайки се на публикация на в. „Контра”.
Когато на съпруга на Ани – Иван, който е оператор в същата медия, му се приисквало да бъде обслужен орално, нежната му половинка го режела по най-безапелационния начин. След това съжалявала, но така или иначе не можела да си представи как ще поеме достойнството на мъжа си в уста и това ще й донесе удоволствие.
В оралната любов Цолова виждала нещо противоестествено, дори нечисто, което предизвиквало погнусата й само щом мисълта й се отправела в тази посока.
Според изданието водещата се хвалела, че компенсира липсата на френска любов в брачното ложе с дълбоки и възбуждащи целувки, но според мнозина това едва ли е достатъчно на неиния Ваньо.


Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар