Първанов цъфна в клип на Мариана Попова




Новината напомни на всички за слуховете, че между президента и певицата е имало любовна авантюра

Първанов цъфна в клип на Мариана Попова
Георги Първанов е един от персонажите в новия клип на Мариана Попова, който е  към дуетното й парче с Орлин Горанов „Все така“.
Освен президента, във видеото участие взимат Меглена Кунева, Дилма Русеф и Соломон Паси. Мариана се обоснова, че лицата, подбрани за “Все така”, са „положителните герои на България и хора, които са постигнали нещо за страната ни извън границите й“.
Тази новина обаче веднага предизвика шумни коментари из форумите. По-паметливите побързаха да припомнят слуховете за връзка на Мариана с Георги Първанов. През лятото на 2008 г. жълтата преса гръмна с разкритието, че между певицата и преидента тайна сериозна любовна афера. Брюнетката дълго време отричаше клюката, но до ден-днешен се ядосва, като й се спомене за това. „Заради цялата тази история всички забравиха, че съм певица“, тюхка се Мариана.
Премиерата на клипа към парчето „Все така“ ще се състои на 29 март в “София лайв клуб”. Държавният глава е получил специална покана за събитието, но все още не е потвърдил присъствието си.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар