Николета: Купих си новия диск на Алисия, кефи ме!




Николета Лозанова призна, че е голяма фенка на Алисия като певица и често слуша песните й

Николета: Купих си новия диск на Алисия, кефи ме!
Дали на шега, или е искрена, Николета Лозанова твърди, че е голяма фенка на Алисия. В интервю за светско списание брюнетката разкрива, че още много преди да се запознае с Валери, е харесвала песните на Алисия. „Почитателка съм й и като певица”, признава си плеймейтката. Нещо повече – новата на Валери сподели, че си е купила най-новия албум на Алисия и го слуша с удоволствие.
Лозанова не крие, че в колата си има много дискове на бившата жена на Божинов. Често си върти песните й, докато шофира и истински се кефи на фолк парчетата на Алисия.
В интерес на истината, точно на рождения ден на Николета двамата с Валери танцуваха и се забавляваха на песен на блондинката. Според фенове на певицата Лозанова е направила напук на Алисия, като се подиграла с парчето й „Твърде грубо”. Слуховете носят, че песента е правена точно за връзката между Валери и Николета.
Антифенове на плеймейтката побързаха да заклеймят изказването й като лицемерно. „Лицемерен трол! Всички помним как плюеше Алисия в медиите и говореше, че го е вързала с бебе. Сега ще се изкара още малко приятелка с нея”, коментират възмутени форумци.
Виц от формите за Николета Лозанова: „Кога футболистите ходят редовно на тренировки? Когато Николета е в цикъл”.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар