Венета Райкова ще напомпа цици



Водещата на „Горещо“ Венета Райкова ще минава под силиконовия нож…

Венета Райкова ще напомпа цици
 Блондинката не харесвала гърдите си след раждането и кърменето. Синът на Райкова и звездата от „Биг Брадър“  Тишо е вече на две години, но водещата така и не се примирила с вида на „балкона“ си. Наскоро тя споделила на свои роднини, че иска да повдигне и стегне гърдите си. Тя няколко пъти заявила, че любимият й няма изисквания към външността й, но тя не одобрявала това, което вижда в огледалото.


Водещата на скандалното предаване по „НТВ“ използвала контактите си, за да си уреди среща с най-добрите пластични хирурзи в страната ни. Венета има насрочен преглед и обещала до два месеца зрителите да се наслаждават на новия й бюст в ефир.
След раждането Венета полага много усилия да поддържа перфектната фигура, която професията й изисква. Блондинката свали килограмите, качени по време на бременността, но естетическия вид на гърдите й създава комплекси.
Водещата иска да си върне визията от времето, когато снимаше еротични фотосесии за водещи мъжки списания и караше мъжете да сънуват мокри сънища. Именно мокрите сънища на Тишо станаха повод двамата да се запознаят. Участникът в „Биг Брадър“ получи като награда от предаването среща с обекта на желанията му Венета Райкова.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар