Само три наши попфолк певици нямат силикон



Само три наши попфолк певици нямат силикон
 Докато Райна и Кали упорито удържат фронта, заявявайки, че инстинският бюст е най-красив, то Кали реши тази пролет да се тунингова. „Слагам си цици и това е! Хората искат пълна пазва, а след две раждания аз не мога да им я предложа” – признава известната с хапливия си език чалгаизпълнителка с истинско име Галина.


Кали си е записала вече час за преглед при известен пластичен хирург, като се надява две седмици след операцията да може да приеме нови участия, защото в момента интересът към нея отново е засилен. За да може всичко да върви по план и отстъствието й да не се забележи, Кали е заснела нов клип, който ще бъде пуснат в момента, в който тя легне под скалпела.
Райна пази красотата на естествения си бюст
Райна също дълго се колебаеше дали да угоголемява бюста си, но в крайна сметка бившето й гадже Коцето успя да я разубеди, че е по-сочна без големи гърди. Единственото изкуствено нещо, коего е слагала по себе си девойката с македонска кръв, е хиалуронова киселина в устните. Райна беше доста разочарована от ефекта обаче и нямаше търпение веществото да се разгради. Сега се е зарекла повече да не експериментира.
Преслава единствена е намалявала своя бюст
Преслава единствена е намалявала своя бюст
Преслава пък е щастлива, че не й се е налагало да ползва услугите на хирурзите, за да пълни деколтето. Тя има друг проблем – бюстът й е толкова голям, че се наложи да го намалява в Германия. На последния концерт на „Пайнер” в зала „Универсиада” дори спореше с Кали, че не трябва да тормози гърба си с тежки импланти и е по-добре да си взема сутиени с повдигащ и уголемяващ ефект, отколкото да я режат. Преслава е единствената родна изпълнителка, която е намалявала своя бюст.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар