Зара е би, но предпочита мъжете




зара за плейбой
Въпреки че сексуалните предпочитания на брадърката Зара не са насочени към конкретен пол, както самата тя многократно е казвала и показвала, тя предпочита интимните контакти с мъже, споделя откровенията на брюнетката седмичникът „Шоу”.

След като преди няколко години – точно тогава, когато името й се радваше на огромна популярност покрай участието й в риалити формата „Биг Брадър”, Зара свали дрехи и задръжки и позира чисто гола пред фотографите на мъжкото списание „Плейбой”, сега изпълни упражнението повторно, като този път дрехите й се разхвърчаха за далеч по-малка сума.
Криза е, коментират в бранша, затова й хонорарите на голите пеперудки падат.
Именно около парите, то няма как да е иначе, се въртят и основните направления, в които Зара се плъзга на любовния фронт. Разгарящите страсти изпълнения на златотърсачката заедно с нейни палави дружки неведнъж са предизвиквали тежкото дишане на мъжете наоколо, но въпреки това държи до нея има мъж. Не само защото възбудата от интимен с контакт с як мачо е по-голяма, но и защото мъжете могат да й осигурят онзи стандарт на живот, на който е свикнала, допълват от печатното издание.
„Друго си е да те яздят, а?”, коментира форумец новината веднага след като тя доби популярност и онлайн.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар