Борис Дали: Не съм плейбой, мисля за сватба!




Фолк звездата мисли най-накрая да мине под венчило с майката на сина си

Фолк звездата мисли най-накрая да мине под венчило с майката на сина си
Борис Дали и съпругата му Лили
Фолкаджията Борис Дали призна, че е приел с насмешка номинацията си в класацията за най-сексапилните мъже в България. „Аз секссимвол?! Това са глупости…“, казва чаровният певец.
Според него жените са тези, които се снимат голи и изглеждат добре, и само те могат да са секссимволи. Фактът, че има дете и сериозна приятелка, също не го кара да се възприема по този начин.Малко хора знаят, че той няма брак с майката на сина си – Лили. „Мисля за сватба, но времето ще покаже кога да я направим – все за кариерата мислим и двамата. Много хора живеят на семейни начала в България, не сме някакво изключение“, обосновава се Борето пред списание „Нов фолк“.
Изпълнителят на хита „Пиян“ изглежда се е повлиял от колегата си Константин, който през септември миналата година мина под венчило с любимата си Надя. „Типалката“ Илиян пък се сгоди са своята избранница Белла и също се очаква скоро официално да сключи брак с нея.
„Няма и аз да изоставам, я. Обичам си жената. Вярно, фенки има, но единствената в моя живот е тя“, коментирал наскоро Борис Дали пред приятели.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар