Валери Божинов поиска ръката на Николета от баща й




Валери Божинов и Николета Лозанова вдигат сватба

Валери Божинов поиска ръката на Николета от баща й
Футболната звезда на „Парма“ Валери Божинов поискал ръката на любимата си жена Николета Лозанова от баща й. Двамата наскоро бяха в родния град на плеймейтката – Пловдив, и ритнитопковецът се възползвал от момента, за да уведоми родителя на половинката си, че нещата между тях са сериозни. Под тепетата вече тръгна клюка, че една от охулваните двойки у нас вдига сватба през лятото. Влюбените не се притеснявали, че са толкова млади, защото вече били убедени, че са родени един за друг.
Според последните слухове родителите на Николета нямат нищо против нейната връзка с Валери. Още в началото на звездната кариера на плеймейтката, майка й каза, че не се бърка в личния живот на дъщеря си, защото така било редно.
Само не е ясно как двамата са стигнали до важното решение да сключат брак. Божинов например дълго време беше с бившата си половинка Алисия, но до сватба така и не се стигна. Дори се шушукаше, че той има „алергия“ към брака и затова няма намерение някога да мине през гражданското.
При Лозанова нещата стоят по абсолютно същия начин. Тя уж не искаше да се обвързва толкова сериозно, защото все още била прекалено млада.
Очевидци разказват, че влюбените гостували на родителите на моделката заедно с „рожбата“ си – невръстния френски булдог Пуди.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар