Смях! Швейцарците вкараха Алисия и Николета в интимни взаимоотношения




За медиите в Швейцария българските силиконки си приличат

 Швейцарците вкараха Алисия и Николета в интимни взаимоотношения
Те я пишат Алисия, а тя пък била Андреа
Швейцарският вестник „Блик” допусна смъртоносна грешка – изкара Алисия и Николета Лозанова интимни дружки.
Сконфузът се получил при опита на тамошните журналисти да отразят случващото се в българския футбол. Тъй като нашите футболисти най ги бива с плеймейтките, разбираемо акцентът на материала паднал върху секс аферата, в която се вкараха Валери Божинов и Ники Михайлов и техните бивши и настоящи половинки Алисия и Николета Лозанова.
Надълго и нашироко публикацията разказвала за взаимоотношенията между квартета. Всичко си било в реда на нещата, докато не дошло време за снимките. Оттам гафът се заформил.
На снимки, под които пишело, че отразяват отношенията между Алисия и Николета Лозанова, плеймейтката наистинила присъствала, но дружката й не била Алисия, а Андреа.
Кубрат Пулев – Кобрата е притиснал гърдите на Андреа
Как пък видяха Валери да изпробва топките на Алисия
На една от тях двете били жадно впили устни една в друга – нещо неочаквано за врагини. Целувка между Валери и Николета пък от „Блик” надписали като такава между Лозанова и Михайлов от времето, през което били граджета.
Най-голям смях обаче предизвиква снимка, на която Кубрат Пулев – Кобрата е притиснал гърдите на Андреа, а отдолу се чете, че Валери Божинов извършва „тест на топките” на Алисия.
С това гафовете не свършват, но е достатъчно да си направим извода – за швейцарците българските силиконки си приличат! И как да е иначе – изкуствени до пръсване!

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар