Омъжените жени да пазят мъжете си от Владо Карамазов




Актьорът спи със женен мъж комшия

Актьорът спи със женен мъж комшия
За Владо Карамазов се знае, че открай време държи в пълна тайна личния си живот. Това той прави според вещи клюкари, заради сексуалните си предпочитания. Въпреки усилията му обаче, репортерите на „Шок” сензационно са разкрили, че в момента той има връзка с автомонтьор.
Фактът, че актьорът задоволява нагона си с женен мъж прави ситуацията двойно по-деликатна. Аферата между двамата започнала преди две години. Забивката между секс партньорите станала в асансьора на входа им. Карамазов и механикът обитават апартаменти в столичния квартал „Зона Б5”.
Автомобилният техник имал съпруга и дете в 3. клас, но това очевидно не е пречка да лудува извън брачното ложе, при това с мъж. Щом историята се размирисала, започнали да се роят и детайли във връзка с нея. Така например запознати твърдят, че много често, веднага след работа, монтьорът отивал с мръсен гащеризон при любимия си и изпълнявал всичките му перверзни желания. Същите многознайковци навлизат и в темата за психологическата страна на въпроса. От тази гледна точка те обясняват дълго просъществувалата връзка с това, че не се основавала на емоции, а се крепяла единствено на задоволяване на сексуални нужди. Любопитен факт е, че Карамазов е грижовен син и въпреки че родителите му отказват пари, той пълни хладилника им с кашкавал и месо, които те нямало как да му върнат.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар