Емилия използва 8 март, за да навре новото парче в класациите




Емилия по цици
Чалга-блондинката Емилия се осмели да поздрави българките вчера с новоизлюпеното си парче „Осмелявам се”, като не пропусна да се похвали и с успеха на песента „Двойно”, която покорява класациите за този стил през февруари. Новата чалга-песен е не само поздрав, тя е посветена на дамите, разбираме от цитат на Емилия в „Хотнюз”.
От цялата работа обаче ясно личи как се правят тези неща в днешно време. Подготвили от компанията нова песен, завършили я към началото на март и, след като славейчето я изпява в студиото, решават да направят удар за 8 март.
Не че някой ще тръгне да му мисли как на горките чалга-фенове им се промиват мозъчетата, но пък какво друго би могла да каже нашата блондинка, освен че песента била посветена на дамите? Тривиално, банално и досадно парче чалга-шаблон, потопено в море от техники за „набиване” на „хитове” в класациите.
А докато забравяме текущата гордост на Емилия за миналия месец и започваме да вярваме, че новата песен е много хубава, матрицата продължава да произвежда на конвейер звуци, на които във фенси клип намацотена чалгаджийка да внушава сексапил.
Една единствена полза имаше празнуващата дама на вчерашния празник в новото посвещение от Емилия – якото момче от клипа радва женското око с похвати тип „евъргрийн” – мускули в басейн, в баня … В песента и в още по-важното за този стил видео за пореден път се убеждаваме, че бъдещето на чалга-клиповете се покрива с настоящето на един друг жанр в киното, който е твърде розов и с прекалено много хиксове в името, за да си позволи човек да го посочи.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар