Милена Славова удари 120кг




Милена Славова
Рокаджийката Милена Славова е напълняла с повече от петдесет килограма. Екстравагантната певица е стигнала до колосалните 120.
Милена навлезе някога в публичното пространство като модел, припомнят запознати.  Тя беше известна с произвището „Тялото“ сред колегите си музиканти, заради перфектните си мерки. През годините обаче развали фигурата си, а бременността ѝ донесе няколко десетки килограма в повече.
Според слуховете проблемите на Славова с теглото, публикувани в „Шоу“, се дължат на хормонални лекарства, които тя приемала, за да зачене. Милена роди дъщеричката си Куини на 42-годишна възраст, което е далеч над безопасната и безпроблемната възраст, но пък както виждаме не е и извън рамките на възможното. Малката дама е кръстена на легендарната британска рок-група.
Милена и малката Куин често се разхождат в Южния парк заедно с двете си кучета.  Бунтарката казва, че ще се разбира с дъщеря си и няма да повтори грешките на своите родители. С баща си не били в никак добри отношения, а на няколко пъти дори я гонел от собствения си дом. Заради шантавите ѝ песни и начина, по който изглежда, той дори искал окончателно да се отрече от нея чрез Държавен вестник. Майка ѝ все още е „вечната забележка“, сподели рокаджийката в интервю преди време.
Майчинството не е променило метъл- и рок-изпълнителката и тя все още е непримирима срещу чалгата и празноглавите кукли, които заливат екрана. Добре е да се отбележи, че рок-певицата щеше да записва песен с Нелина, но след като чула „орнаментиката“ на фолкаджийката, вдигнала луд скандал.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар