Глория не се дава и за 10 бона



Глория не се дава и за 10 бона

Мераклия предложил десет хиляди лева на примата на българския поп-фолк Глория, за да прави секс с нея. Глория разкрива, че, въпреки стотиците нароили се нейни колежки, ухажорите около нея не намаляват.
След всяко нейно участие имало богати фенове, които и предлагали какво ли не, само и само да сподели леглото им. Кариерата й на проститутка обаче отдавна е приключила, така че Глория вече лесно се не дава. Наскоро бизнесмен не се посвенил да ѝ предложи десет бона, за да прави секс с него. Глория обаче отхвърля всякакви любовни мераци. Певицата се наслаждава на свободата си и засега не иска да се обвързва. В момента тя е отдадена изцяло на кариерата си и подготвя нов албум, разказват от в. „Контра“.
Фолк дивата се гневи, че младите ѝ колежки, които по външен вид изглеждат досущ като близначки, са развалили имиджа на поп-фолка. Новоизгрелите певици продавали телата си срещу пари на знайни и незнайни бизнесмени в желанието си да имат финансова стабилност. Затова всеки си мисли, че може да те има срещу пари, беснее красавицата с повече от десет години стаж в „Планета”. Ние обаче трева не пасем, смеят се коментатори. Най- подходяща мъдрост в случая е „Което не става с пари, става с много пари“.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар