Хачо бил навит на Радинела Бусерска




Хачо бил навит на Радинела Бусерска
През 90-те години на миналия век враг №1 на Радинела Бусерска бил прочутият телевизионер Хачо Бояджиев – разкрива „Контра”. В качеството си на тогавашен генерален директор на телевизията той правел всичко възможно, за да очерни живота на симпатичната водеща. Докато властвал на „Сан Стефано” 29, арменецът дори свалил хубавицата от ефир. Мотивът му бил, че не се е явила на конкурс а говорителки по установения от Закона за радиото и телевизията ред. А самата истина гласяла, че Радинела отбила атаките на застаряващия коцкар.
Мнозина още тогава предположили, че целта на Хачо тогава не е била да навреди на Радинела, а да привлече вниманието й. „Така или иначе, не учели подхода към нея” – категорични са близките й. „Радинела никога не би попаднала в лапите на този стар мераклия. Всички млади жени в телевизията бяха отвратени от него. Ако задявките му бяха в днешно време, срещу него щеше да има няколко дела за сексуален тормоз на работното място” – коментират телевизионери от средното поколение, които си спомнят похожденията на арменеца.
Радинела Бусерска се разведе със законния си съпруг преди години. Днес тя споделя, че е успяла да запази добри взаимоотношения след развода с първия си мъж.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар