Диета ли прати Черната Златка по спешност в болница?



 Черната Златка по спешност в болница
Носителката на титлата „Мис Плеймейт” Златка Димитрова беше настанена по спешност в пловдивско лечебно заведение. Докато пътувала за родния Бургас, брюнетката изпитала неразположение и веднагала се свързвала с познатия си медик – д-р Ангел Енчев, собственик на известната естетична клиника в града под тепетата – „Медлайн”, пише hotnews.bg, позовавайки се на lifestyle.bg.

Няколко минути след позвъняването екип приел Златка в спешното отделение на болничното заведение. Проф. д-р Петър Учиков, светило в областта на гръдната и коремната хирургия извършил прегледа на плеймейтката. В диагностицирането участие взели и д-р Грую Мишев и д-р Гергана Ангелова. Всички специалисти били категорични, че става дума за „Субилеус” или риск от преплитане на червата, до който Димитрова е довела тялото си след изтощителна диета и никаква почивка.
Към този момент Златка Димитрова е все още в медицинското заведение, за да може състоянието й да бъде проследено.
Коментарите по адрес на постъпването й в болница обаче не закъсняха. Голяма част от предположенията, изразени в онлайн пространството, клонят към това, че не става дума за проблемна диета, а за проблемен силикон. Видните естетични хирурзи обаче не желаели да се разчуе, че именно тяхно творение е довело до риск за здравето на ползвателката си, затова шумно обявили, че Черната Златка е прекалила с диетите.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар