Хроника на една предизвестенa награда: Как Галена стана певица на годината




Как Галена стана певица на годината
Ако сте си мислили, че няма нищо нагласено в наградите на телевизия „Планета“, които се връчват всяка година, жестоко се лъжете. За да стане Галена певица на годината е имало не само голямо плащане, но и голямо клатене. Клатенето е било не в онзи смисъл, който сме свикнали да ползваме по адрес на Галена, а един вид номенклатурно. Благоверният на певицата, вафленият бос Галин не само си платил за наградата на жена си, но дори заплашил, че повече няма да спонсорира компанията на Митко Пайнера.
Сериозна заплаха, като се замислиш. А и за феновете на лекия жанр едва ли има някакво значение коя ще е певица на годината – дали Преслава, Галена или Мария. Те всички си приличат, с изключение на Мария, която не прилича на нищо.
В този смисъл наградите, които се раздадоха вчера не бяха изненада за никого. Жалко само за Андреа – момичето се разчекна от участия, жертва себе си и здравето си да разголва гръд и гащи да показва, а накрая да не стане Певица на годината. И за какво бяха всичките тези скандали и оплаквания – нека пак да има певица на годината, но с дванадесет подгласнички, по една певица за всеки месец. Така няма да има сърдити и обидени.
И понеже мъжете във фолка са малко, между тях скандали няма. Ясно беше кой ще вземе наградата, така и стана. Заедно с Галена номер едно стана Илиян, но това беше повече от ясно.
Иначе циркът пак беше пълен – имаше освирквания, имаше разплакани, имаше статуетки и стари муцуни. В крайна сметка – на кой му пука Галена ли ще е номер едно или Преслава…

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар