Галена се отказва от наградата?




телевизия „Планета” за най-добра певица отива при Галена
Няколко дни след като стана ясно, че тазгодишното отличие на телевизия „Планета” за най-добра певица отива при Галена, плъзнаха слухове, че изпълнителката ще се откаже от наградата.
За момента все още няма официална информация дали победителката наистина е взела решението да абдикира, но в чалга форумите вече могат да бъдат прочетени евентуални предположения какво би накарало певицата да направи тази стъпка. Основната застъпена теза е, че ако Галена наистина се откаже от наградата си, това ще е плод на добре дирижирана пиар кампания.
Ние от kliuki.bg направихме опит да проследим откъде тръгва мълвата, че Галена желае да се раздели с отличието си. Колкото и трудна е задачата да се проследят корените на един слух, почти със сигурност може да се каже, че причина за това твърдение е изказването на самата певица няколко дни преди официалното награждаване. В шоуто на „отчаяните съпруги” Мая и Вихра най-добрата певица за годината твърди, че не желае именно тя да е отличената изпълнителка.
Оттам тръгват и предположенията, че като нищо шумно и демонстративно Галена ще се откаже от наградата си само и само за да си докара още популярност.
В действително, това като нищо може да стане, защото знаем, че Галена е способна на много, за да влезе в устите на хората.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар