На какво мирише Николета Лозанова?




На какво мирише Николета Лозанова?
Николета Лозанова

На какво мирише Николета Лозанова? Това се опитал да открие Андрей от „Островът на изкушението”, когато създавал парфюм с марката „Ни Ло”.
Да, освен всичко останало, плеймейтката вече си има и парфюм с нейното име. По подобие на звезди като Наоми Кембъл и Кристина Агилера, Ники Ло ще се предлага на пазара под формата на тоалетна вода.

А ароматът на знойната брюнетка ще бъде… цитрус. Така поне я определя Андрей. Според него Николета е уникална със своята красота и има нещо много екзотично в чертите й. А с тази гладка и леко мургава кожа, тропическият аромат в парфюма на Лозанова е просто задължителен, смята участникът в „Островът на изкушението”.

Знойната изгора на Валери Божинов обаче все още не знаела за проекта на Андрей. Той трябвало да бъде изненада за рождения й ден, но „островитянинът” закъснял. Подготвял го заедно с немска фирма. Затова за последните щрихи около външния вид на шишето и опаковката ще има думата Николета.парфюмът „Ни Ло”

Едно е сигурно – скоро парфюмът „Ни Ло” ще бъде пуснат на пазара, а цената му ще бъде също толкова „изтънчена”, колкото жената, която му е дала име. Ароматната вода ще се продава за „скромните” 100 лв. – 50 мл.

Цената обаче се стори множко на почитателките на Лозанова. „Дори парфюмът на Наоми Кембъл струва по-малко”, кахърят се възмутени фенки.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар