Валери и Николета се правят на Ромео и Жулиета




Валери и Николета се правят на Ромео и Жулиета
Ако не сте чули, сега е момента да научите, че втръснала двойка Валери Божинов и Николетка решили да разнообразят любовния си живот. По-точно медийните си изяви, защото при тях любовта е само по вестниците, списанията и интернет изданията. Футболистът със затихващи функции на терена, завел много употребяваната моделка във Верона. Както знаете, това е градът на Ромео и Жулиета.
Чували сте любовната история, чели сте Шекспир, най-вероятно, за разлика от бг-двойката, която втръсна не само на света, но и на себе си. Ромео и Жулиета са били наистина влюбени един в друг, а не са се обичали заради медиите или напук на Алисия. Ромео и Жулиета са били благородници, а не селяни от N-ското село в България.
Разбира се, двамата спазили традицията във Верона. За да засвидетелствуват любовта си един към друг, те написали имената си и ги оградили във формата на сърце. Николетка, обаче не била доволна само от това, и решила че трябва повече да направи за любимия, и повече да му даде, по по-специален начин да демонстрира чувствата си. Тя му подарила специална гривна, от дебел вълнен конец, с красиво сърце от бяло злато, на което пишело Love.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар