Джоанна вкарва спешно културисти в клипа си




Джоанна
Какво трябва да направиш, ако си световно неизвестна певица, и изкарваш нова песен, която трябва да стане известна? Най-вероятно ще трябва да направите видео клип. За целта, обаче ще трябва да намерите някой по-известен от вас, който да даде едно рамо на проекта ви. Нещо подобно беше замислила и певицата Джоанна. 
Тя реши да заснеме видео към своята нова песен „Забравям те“. За целта трябвало да реши с кой ще се снима, така че да привлече вниманието на повече хора. Певицата спряла избора си на Жоро Сървайвъра. Победителят от второто издание на играта за издръжливи, обаче в последния момент се отказал…
Звездата от риалити формата решил, че Джоанна няма да се окаже удачна за неговата кариера, а и все пак тя била начинаеща. В началото той лекомислено се съгласил, но месец след съгласието си отказал офертата на певицата, и изобщо не се явил на снимачната площадка. Когато станало време за снимки, Джоанна се обадила по телефона на Сървайвъра, но него никакъв го нямало. Той бил изключил ГСМ-то си. Причина за отказа на Сървайвъра да участва в клипа на певицата бил изключително неудобнмия транспорт, който той има от Петрич за София. В Петрич Костадинов живее с приятелката си, от която има дете. Бебето също се казва Георги, и двамата са решили да го отглеждат далеч от светската дандания.
За да закрепи положението с липсващия Сървайвър, певицата Джоанна решила да извика няколко културиста. Не манекени, а мускулести момци, тъй като държала точно с това да се различава от колежките си.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар