Сензационно! Лили Игнатова ли е майката на сина на Митьо Пищова?



Лили Игнатова ли е майката на сина на Митьо Пищова?
Полученият инфаркт накара Митьо Пищова да наруши донякъде даденото преди 30 години обещание на майката на единствения му син – никога да не разкрива коя е тя, ако иска да му остави детето. Така и става.


Синът му живее при него и той никога, пред никого не е признавал коя е тя. Обяснението, което дава, за желанието да се „изповяда” и то само в предаването на приятелката му Венета, беше, че вече не е сигурен дали за него утрешният ден няма да е последният и не може да отнесе цялата тайна със себе си.

Затова бохемът чешит си послужи с намеци и индиректни подсещащи отговори на въпросите на водещата, която е известна с това, че умее като никоя друга да изтръгва старателно пазени тайни от събеседниците си. Освен всичко друго, това, което Митьо не доизказа, тя направи така, че да се види като фон на разговора им. Това беше танцуващата Лили Игнатова. Показана при това неколкократно. За майката на сина си Пищова говореше като за едно от момичетата на Нешка Робева, но не само не потвърди, направо отрече да е Раленкова или Раева. А когато Венета попита за Лили, нито потвърди, нито отрече. Само хитро се подсмихна. През цялото време твърдеше, че ако в стаята влезе синът му, Венета веднага ще разбере коя е майка му.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар