Елена Петрова иска да се снима в турски сериал




Елена Петрова иска да се снима в турски сериал
Елена Петрова прегръща идеята да се снима в турски сериал, като дори иска да си партнира с Къванч Татлъту. Ако поканят българската актриса, тя признава, че веднага би приела. Нещо повече – красавицата от „Стъклен дом” е убедена, че ще грабне и първа награда от „Алтън Келепек“ – в превод „Златна пеперуда“. Това са турските „Оскари” и Елена вярва, че южната ни съседка ще остане очарована от играта й.
Не подценявайте турските сериали, казва актрисата в интервю за „24 часа”. Петрова е на мнение, че те в Ориента има много силни, истински сериали, които затрогват с историите си, със сюжета и с актьорската игра. „Жалко, че у нас не ги излъчват”, бърза да добави Елена.
Мераците й да се изяви в турски сериал обаче не се харесаха на феновете й. „Не стига, че всяка вечер трябва да им гледаме турските истории в праймтайма, ами сега искат да ни крадат и актьорите. Елена няма място в турски сериал, това само ще смъкне рейтинга й”, коментират вече възмутени почитатели на Петрова.
Други пък са на обратното мнение и смятат, че комшиите трябва да видят какви талантливи актьори имаме ние, българите. „Елена би се справила много по-добре в актьорската игра, отколкото Сонгюл Йоден в „Перла”, убедени са фенове на най-обсъжданата българска актриса Елена Петрова.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар