„Болният“ Слави обикаля дискотеките




„Болният“ Слави обикаля дискотеките
След като „болният“ Слави Трифонов бе засечен на разходка в Плевен, а после и като журиращ на кастингите за „Lord of the chefs“, сега Дългия бе изловен на купон в столичната дискотека „Night flight“. Тв водещият е наминал през култовата дискотека преди два дни и е прекарал няколко часа в компанията на нейния собственик Петко Димитров, издадоха наши агенти.
Вече 40 дена шоуменът отсъства от собственото си шоу, което буди недоумение сред почитателите му. „Явно е, че му няма нищо. Каква е тая почивка дето си взима?! Да се връща, че без него шоуто му на нищо не прилича вече“, ядосват с епо форумите верните му фенове.
По информация на Клюки.бг има вероятност Слави да се появи чак към средата на март месец. В момента предаването му се води от неговите колеги, а до броени дни ще започнат да вървят и записи от кастингите за реалити проекта „Танцувай с мен 3-стаен“. Най-вероятно той ще се завърне след като стартира кулинарния проект „Lord of the chefs“ и успоредно с него ще се посвети на танцувалното шоу.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар