Мис Крокодил опитала кървав коктейл




 Антония Петрова
“Монитор” съобщиха уникална новина. Антония Петрова или по-известна като Мис Крокодил най-накрая разкри истинската си същност – пила кървав коктейл с местните в Кения. Преди време миската пътувала до Африка. Оттам останала потресена при какви условия живеят хората от племето.
“Нямат си нищо, освен по една къща от кал и пръчки, цялата оградена в плет и само толкова”, коментира “Мис България”. Храната им също е под всякаква критика. Почти изобщо не ядат плодове и зеленчуци, а засищат глада си с кравешко месо. Това обикновено е ежедневното им ядене, тъй като кравите са единственият им източник за препитание.
И тук идва най-интересният момент в историята й, в който Мис Крокодил разказва за местния коктейл. “Те пият този коктейл повече от вода. Представлява мляко и животинска кръв смесени заедно, който се наложи и аз да опитам”, споделя Антония Петрова.
След това допълва с думите: “Не искам да си спомням вкуса му”, а завзеците веднага започнаха да я подиграват: “Не иска да си спомня за вкуса, защото й е харесал, но в нашето общество съвсем ще я спукат от майтапи, ако си го признае. Тогава хората ще се убедят напълно, че Мис Крокодил е наистина кръвожадно животно.”

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар