Златка честити Свети Валентин на Багата във Фейсбук




Златка Димитрова
Въпреки че Златка Димитрова не успя да вземе виза за страната на неограничените възможносит, за да изненада любимия си Благо, красавицата поднесе страхотно пожелание на Багата във Фейсбук. „Някъде има ръце, които искам да докосна, някъде има очи, които искам пак да видя. Има човек, с когото искам да бъда на Свети Валентин! ОБИЧАМ ТЕ, БЛАГО!“, написа Златка на стената на любимия си. За да бъде пълно обяснението в любов, плеймейтката засне и специална фотосесия за него гушнала голямо червено сърце, научихме от blisak.bg.
Самбистът Благой Иванов вече няколко месеца тренира в Лaс Вегас, а половинката му тъжи за него. „Очи, които не се виждат, се забравят“ явно не важи за тях двамата, или поне за Златка. Засега медиите нямат информация как се чуства Багата без Златка в Сащ. Всичко, което научаваме е от самата му половинка, която е лудо влюбена, че чак загубена по Багата. Какво прави той там, никой не знае.
Черната Златка обаче е неуморима и много упорита. Въпреки че страда без любимия си мъж, Златка продължава да лее сексапил докато поработва като модел. Тя засне супер яка фотосесия в Гърция като стана рекламно лице на известната Пепа Стоянова и нейното даскало за гримьори.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар