Юлиян Вучков при Ники Бареков – кой кого?



Юлиян Вучков при Ники Бареков
Професор Юлиян Вучков ще бистри политиката в предаването на ТВ7  “Гореща точка” в петък. Гостът на Николай Бареков със сигурност ще изтормози водещия най-малкото с пословичната си бъбривост и желание да слуша само и единствено себе си. Темата на разговора, в който и Бареков ще се бори да вземе думата, ще бъдат политическата ситуация в страната, битките на премиера и състоянието на българския театър – поне анонсите са такива.

Вучков, чиято достолепна възраст предполага друг ритъм на живот, наистина е неуморен. Само преди броени дни той направо наду главата на Бойко Борисов, когото беше поканил в студиото си в Канал 3, уж за да си говорят приблизително на същите теми. Само нервното потропване на левия крак издаваше истинските чувства на премиера, принуден да слуша водопадите от думи на Вучков. Говорещата глава, на младини свързана с критиките за българския театър, направи истински цирк, като съветваше Борисов как да ръководи държавата, кого да сложи за министър и кого да махне. Премиерът едва успя да се включи в звуковата картина с няколко къси паса, докато Вучков не спираше да му казва “Слушай сега”, “Слушай мен” и “Не ме прекъсвай”. Народът и досега недоумява защо му беше нужно на Бойко да ходи там.
А защо на Вучков му е нужно да ходи при Бареков? Ще видим. Бареков не е лесна топка дори за човек като стария бъбривец. И той обича да показва на събеседниците си колко е начетен и даже знае повече от тях. Диалогът може да бъде много, много забавен.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар