Орлин с оригинален подарък за Яна по случай 8 март




Орлин с оригинален подарък за Яна по случай 8 март
Поп певецът Орлин Павлов вече избра с какво да зарадва половинката си Яна по случай празника на жената – 8 март.
Двойката влюбени бе гост на представянето на новите и суперлуксозни кафе машини „Nescafe Dolce Gusto“, чиито корпуси са инкрустирани с кристали „Сваровски“ от българска дизайнерка. Събитието се състоя в Музената галерия и сред гостите бяха още Дичо, Радост Драганова, Симона Пейчева и други.
С такава машина ще се сдобие и Яна. Самата тя се влюбила в оригиналния проект, докато го разглеждала и поискала да го има задължително в дома си. Орлин нямало как да откаже на любимата си и обещал, че за 8 март ще я зарадва с желания подарък. Освен това имал намерения да я изненада и с романтична вечеря в изискан италиански ресторант, тъй като Яна била фенка на техните ястия.
Бившият вокал на група „Каффе“ и сексапилната танцьорка са заедно вече трета година, но още не мислят за брак. Наскоро Орлин призна, че иска да наблегне на развитието си в професионален план преди да се реши на по-сериозно обвързване с Яна. Певецът има огромно желание да се изявява в ново амплоа – на актьор. Той разкри, че постоянно ходи на кастинги, а сега чака и отговор за участие в един много сериозен проект.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар