Алисия стана лошо момиче



Алисия стана лошо момиче
Алисия тотално смени имиджа си на смирената и миловидна фолк певица. Бившата на Валери Божинов облече кожените дрехи, като заложи на стил садо-мазо. Фолк дивата сащиса феновете си с външния си вид по време на свое участие в Пловдив.
Блондинката бе изцяло преобразена – с тежък тъмен грип, черно кожено облекло, с кожени колани и ръкавици и ботуши над коленете. Алисия се развихри на сцената и демонстрира поведение не на чалга певица, а на рок звезда – дива, необуздана и… лоша.
Свикнали да я виждат в друга, по-топла светлина, в първия момент феновете й едва я познаха. Промяната е не само в дрехите и грима – излъчването на Алисия вече е друго.
Очевидно блондинката е преминала на друг етап от мъката си по Валери Божинов, разсъждават запознати. Тя вече загърби имиджа на „отчаяната съпруга” и е готова да се изправи срещу проблемите.
„Това, което не те убива, те прави по-силен. Осъзнах, че раздялата ми с Валери бе едно изпитание. Аз го преодолях и съм готова да продължа напред. Вече съм друг човек”, сподели Алисия пред медиите.
Да, вече има ново момиче в града. Фолк дивата вече не е хрисимата Алисия, а лошото момиче, което е готово за отмъщение. Според сайта Razkritia.com гърлата готви мръсно възмездие заради измяната на Валери

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар