Камелия смени номера си след тормоза на рождения си ден



звездата на попфолка закръгли 40 години
Почитателите на „Златната рибка” започнали да й звънят един през друг навръх рождения й ден – 10 януари, когато звездата на попфолка закръгли 40 години. Певицата дълго се чудела откъде почитателите й са се докопали до номера й, когато разбрала, че цифрите са публикувани в жълт вестник, а оттам данните лесно попаднали и в интернет.
Сексапилната блондинка буквално не била на себе си от непрестанното звънене. Наложило се още същия ден тя да подаде молба за смяна на номера, за да се оттърве от телефонния тормоз. Това от своя страна породило други проблеми. Тъй като Камелия от 4 години била с този телефон, много от нейните близки приятели, както и импресарии, не можели да се свържат с нея.
Новият номер на чипровката засега се раздава лично от нея на най-тесен кръг от хора. Певицата изрично предупреждава всеки, с когото говори, да не го предоставя на никой друг.
Вижте най-новото видео на Камелия „Еротика“. Премиерата на този клип беше само преди няколко дни. Във видеото певицата е издържана в убийствен сексстайлинг.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар