Станислав Яневски май ще разочарова дамите?



Станислав Яневски
Звездата от фантастичния филм участвал в секс афера със столичен гей, популярен с името си Екстрийм. Искрите помежду им пламнали в края на вече изминалата 2010 година. Тогава двамата се запознали в едно от заведенията, в които Яневски обича да разпуска обикновено.
И въпреки че актьорът разбира от магия,  бил омагьосан от богатия Екстрийм, който от чашка на чашка го омаял. От познанството си и двамата имали изгода – единият си намерил сериозен източник на доходи, а другият пък младо и известно гадже, категорични са от в.”Торнадо”.
Наскоро обаче се твърди, че Екстрийм му просветнало, че неговото удоволствие му струва скъпо и затова решил да си избие някак парите – изпратил Яневски да се снима в клип на “ застаряваща чалгадива”, пишат и от blife.bg.

По време на снимките, зад камерите Екстрийм наставлявал Станислав да показва още по-голяма страст, като явно това го е възбуждало.

Твърди се, че след като приключили на снимачната площадка, двамата офейка ли извън столицата, за да се усамотят заедно в някаква вила.

И сега, ако слуховете от в.”Торнадо” се окажат верни, ще излезе, че Станислав Яневски е бил гей. Дали е така, това само той може да каже!

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар