Асдис отново ще покорява българските фенове



Асдис отново ще покорява българските фенове
За жалост на многобройните й фенове, Асдис Ран възнамерява да прекара лятната си почивка у нас, но само толкова. Съпругата на състезавашия се преди време за ЦСКА Гардар Гунлаугсон е останала в плен на българските плажове, затова през месец юни тя ще дойде у нас, за да вкуси отново от опиянението на Черно море.

Българските мъжаги пък ще имат възможността отново да се отдадат на съзерцание на изящното й тяло, което за мнозина ще е истинско блаженство, като се има предвид колко апетитни са формите на Асдис.
В момента Ледената кралица живее в Германия, за да е близо до играещия за тима от Унтерхахинг си съпруг. Често обаче пътува до Исландия, защото именно в бялата страна  футболната съпруга възнамерява да налага собствената си козметична линия, върху която работи в последно време, пише изданието kliuki.bg.
Ако се намери български бизнесмен, на когото достатъчно му стиска, за да поддържа професионални отношения с изкусителната блондинка, тя е готова да започне бизнес и у нас.
За момента това са само планове.
Сериозни са обаче намеренията на Асдис да дойде у нас през лятото.
„Почти сигурно занапред ще прекарваме още време заедно. Планирам да изкарам лятната си ваканция през юни на морето в България. Ще бъде много хубаво да се насладя пак на слънцето и морето ви“, споделя Асдис, потапяйки в екстаз хилядите футболни запалянковци.

Източник zasada.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар