Бориса дали наистина обича да я плюят?



Популяризираната за красавица Бориса тютюнджиева
Популяризираната за красавица Бориса представя себе си като човек, който живее на момента, приема всякакви и най-неочаквани предизвикателства и не обича да прави далечни планове, но най-противоречиво споделя, че е студентка и се труди усърдно за постигането на диплома. Пък как да разбираме това, че винаги е готова за лудости, след като заявава, че не прави неща без да види смисъл в тях…
Моделката здраво настъпва да вземе висше образование, разбираме от интервю за „Хот нюз”, което никак не се връзва с модела „живея за мига”. Както повечето жени, които са тръгнали да гонят върховете с тялото си, Бориса също очевидно не е наясно какво точно да говори пред медиите, за да не я засекат да баламосва аудиторията.
Друго стабилно противоречие се забелязва и по въпроса за това какво хората говорят за нея. Уж искала да говорят, да е в на хората устата, а по-нататък в интервюто показва неодобрение към това. Всъщност, момичето е твърде младо и все още не си дава сметка, че всички виждат с какво иска да изкара парички – лесна слава (с голотия, като чалгарките). Ето защо дава картбланш на „злите езици” – това действа добре на известността. В същото време обаче не й харесва как я „хранят”, та си го показва и се опитва да се изкара начеващ интелектуалец във втори курс, станал жертва на критика.
Колкото до красотата й – по този въпрос девойката не си противоречи – видно е високото й самочувствие. Някои познавачи на женската красота недоумяват уместността на думата „красива” във връзка с Бориса, а други директно се възмущават от несъразмерното й тяло – къси крака, дълго тяло и голяма глава. Да не забравяме, че „за всеки влак си има пътници”, така че и нея има кой да я хареса.
В подкрепа на последното е и щастливата й интимна връзка. Блондинката, която в интервю за razkritia.com дълбокомислено раздели хората на качествени и количествени и сътвори понятие за умишлени действия без никаква умисъл, се опитва да си изгради не имидж, а направо ореол на моногамна, професионалистка, усърдна студентка, трудолюбива, ученолюбива, вярна и красива. Една древна мъдрост гласи „Ако имаш добродетели, не ги изтъквай сам“, но … може би скромността й се изразява в това да скромничи само по въпросите за скромността, иначе би се опитала да ни убеди и колко е скромна.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар