Калин Врачански пиян, отново се набърка в скандал



секс символът Калин Врачански
Най-успешният и касов театрален и киноактьор, секс символът Калин Врачански, в последно време винаги се набърква в скандали. Макар в конфузния случай с фалшивата карта за ски лифта преди време да се оказа, че той е невинен и жертва на недоразумение, все пак бе публично унизен.
Последната му изцепка, която го дискредитира в очите на обществото, жадно за сензации, е позорното му изгонване от известното столично заведение „Червило”. Може би за да се помири с мъглявото си любовно битие, тв идолът посръбвал яко за разтуха в споменатото заведение. Тъкмо това му докарало проблема в тузарската дискотека.

Спряганият за българския доктор Хаус актьор така се опиянил, че му се приискал секс и започнал да задява непозната блондинка. Обаче се оказало, че тя била с приятеля си. Последният нямал намерение да си цапа ръцете с подпийнали артисти и обърнал внимание върху проблема на охраната в заведението. Звездата от „Стъклен дом” за малко да изяде пердах от гардовете. Накрая му се разминало с изгонване и забрана да.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар