Николета оставила детето на Ники Михайлов за осиновяване?



Николета оставила детето на Ники Михайлов за осиновяване?
Тези дни Ники Михайлов не издържа да слуша само за това, колко обичана, хубава и желана е неговата някога Николета. Без да се надява на нещо, той се изповяда на всеослушание, че тя е неговата голяма любов. Явно такава жена не се забравя.

А в случая е важно и друго. Навремето, когато двамата се загаджват, младоците са правили секс, който съвсем не е бил безопасен, след което тогавашната ученичка от пловдивската гимназия „Константин Величков” и едва 19 годишният Ники са направили бебе. Дали Николета е разбрала късно и е оставила детето за осиновяване или е абортирала, не знаят и най-близките й приятелки, защото плеймейтката се е покрила за няколко месеца. Но с годините никой не е опровергал факта, че лично Боби Михайлов се е намесил и е направил всичко възможно Николета и Николай да се разделят, при това без да има опашка като следствие от глупостта на синчето му и безразсъдството на девойката. Това е била първата разлъка, последваха още куп подобни, но вече по вина на тях самите.
Близките до Николета и сега смятат, че детето на скандалното настоящо момиче на Валери Божинов се отглежда при нейни далечни роднини. Каквато и да е истината, едно е сигурно, че който си е губил ума по Николета Лозанова, никога повече не го е намирал. А вратарчето на Тати, което не блести с особени качества по всеобщо мнение, съвсем е загубил ума си по толкова желаната Николета. Или пък признанието му за това, че тя е голямата му любов, е израз на неподозирана и много симпатична чувственост у Ники Михайлов.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар