Алекс Раева - от антидепресантите към партитата



0 коментара
Алекс Раева
От предишната Алекс, която беше на антидепресанти, няма и следа. Отслабнала с цели 17 килограма, отново е в стихията си, купонясва и си търси мъж.
Алекс Раева купонясва и си търси мъж.
Това заключи Светският звяр BLife, след като в култовото  пристанищно заведение "Планет Яхт" Алекс имаше участие с DJ  Дончо. Същата вечер в заведението рождения си ден празнуваше съпругата на собственика на "Белла" България - Венцислав Георгиев.
Семейството беше събрало много VIP гости, а за рожденичката имаше хиляди изненади. Една от тях беше уникална заря, която остави без дъх всички присъстващи, които коментираха, че последно са виждали такава заря на откриването на хотела на Мая Илиева "Дюн".
Алекс Раева
След края на зрелището за рожденичката пристигна специална торта. Тогава Алекс излезе да поздрави с песен VIP рожденичката и не се посвени да попита: "Къде ги намирате тия мъже, бе?"
Остава да й пожелаем един страхотен мъж, поне наполовина готин, колкото в мечтите й.
Попитахме Алекс Раева за лятното настроение, мъжете и купоните, но тя отговори за BLifе, че в момента иска медиите да я споменават само с професионалните й изяви, а личният си живот певицата възнамерява да запази за себе си.
Въпреки това любопитството и обичта на почитателите на страхотния й глас повдига много въпроси.
Всички знаем историята на бившата вокалистка на "Ку-Ку Бенд", която преживя много тежка раздяла с бившия си приятел - бизнесменът Камен Атов. Тя твърди, че това е била най-силната връзка в живота й, въпреки физическия тормоз, който бизнесмена е налагал върху нея.
"За пръв път представих мъж пред родителите си, заявих им своя интерес към много по-възрастни от мен мъже" - казва откровено Алекс пред dir bg.
Алекс Раева купонясва и си търси мъж.
Красивата приказка на певицата обаче свършила с горчив край, който тя едвам преглътнала.
"Той се отказа от мен и аз си тръгнах. Преживях го така, сякаш е умрял. Просто той не е бил този човек, който съм обикнала и продължавам да обичам, доизмислила съм го. И когато показа истинския си характер и същност, нямаше никаква надежда да остана с него."
Няколко месеца Алекс караше на антидепресанти, но сега ВИП персони твърдят, че се е взела в ръце. По време на "България търси талант" гърлата заплени всички с настроение и перфектната си визия.
Сега след като отново е на сцената за всички е видимо, че е отслабнала много (с цели 17 килограма).  Певицата отново е влязла в стихията си, купонясвайки свободно на морето, като вдига градуса на настроението си с коктейли. Дори споделя, че е готова за нова връзка и се оглеждала за нова любов.
В момента тя e една от най-оборотните певици по крайморските купони. Прави истинско шоу на сцената независимо къде се намира.


Източник blife.bg



Теди Кацарова е гадже с Георги Любенов



0 коментара
Теди Кацарова е гадже с Георги Любенов
Двамата влюбени все по-често се появяват заедно на медийни събития, както и в слънчевия следобед на 30.август, когато официално Рехабилитационен център Алекса, дело на фондация "Утре за всеки", отвори официално врати.
Теди Кацарова е едно от лицата на инициативата за борба и превенция на рака на млечната жлеза заедно с именитата си майка Силвия Кацарова. В интервюто ще научи какви са мотивите на младата певица да се включи в тази благородна инициатива и имала ли е личен сблъсък с диагнозата рак.
В навечерието на дългоочакваното откриване на Центъра Теди се появи с настоящия принц на сърцето й Георги Любенов. Отношенията между двамата бяха раздувани седмици наред из медийите и дори се писа за съвместната им екскурзия до Турция.
Blife първи ще ви покаже новата светска двойка под ръка и екслузивно ще имете възможност да чуете лично от Теди какво се случва между нея и тв водещия.

Източник blife.bg



Диляна Попова си няма гадже



0 коментара
Диляна Попова

Известният български фотомодел и мечта за всеки мъж Диляна Попова призна, че около нея има много емоции, но няма сериозна връзка с мъж.

Клюките я свързваха с актьора Фахрадин Фахрадинов, но тя категорично отрече. Красавицата иска с бившите си гаджета да остава приятелка, както се е случило с Дичо, с когото имаше 4-годишна любов.

Преди месец една от най-красивите жени в България сбъдна детската си мечта да се занимава с мода не само като манекенка. Още от малка тя се интересува от шеф и кройка и завършва техникум по облекло и моден дизайн. Сега, много години по-късно, Диляна откри собствен бутик, който предлага богат избор и е разделен на мъжка и дамска мода, както и аксесоари

Синеоката прелест тази есен ще дебютира като актриса в Love.net, където си партнира със Захари Бахаров. Лентата проследява историите на хора, използващи виртуалния свят да коригират реалния си живот, както и на потребители, за които мрежата е само място забавления и разпускане.
Иначе за Диляна Попова летният купон продължава и през септември. Тези дни тя заминава за Лозенец, а след това в Гърция. Рождения си ден – 24 септември, синеокото момиче ще посрещне в Амстердам.

Източник blife.bg



Елеонора пак се хвана за пилона



0 коментара
Елеонора пак се хвана за пилона
Елеонора от “Биг Брадър Фемили” си изкарва прехраната като танцьорка в известно нощно столичното заведение.
От софийската дискотека разказали за “Труд”, че преди 2 седмици се е провел кастинг за танцьорки, които да забавляват мъжката половина от посетителите през новия сезон. На препитването за работа се явили 30 момичета, но накрая били избрани само пет. Сред тях била и Елеонора. Тя впечатлила оценяващите не само с отлично тяло, но и с перфектни умения в танците.

Веднага й била предложена работа и тя приела възможността да работи това, което обича. В петък вечерта Елеонора събрала погледите на мъжете в клуба с визията си. Тя се “качила” на 15-сантиметрови токчета, с които нормалното ходене изглежда изключително трудна задача, а танцуването - мисия невъзможна. Те обаче не затруднили работата й, а брюнетката дори се качила на масите. Акцентът в тоалета и били заешки ушички, които я отличавали от останалите танцьорки.
Елеонора била сред най-ухажваните жени в заведението и  се радвала на специално внимание. Сред най-настоятелните бил 23-годишен младеж, който не спрял да иска от Елеонора да танцува само за него. За кратко време момчето и дало 40 лева бакшиш, а в последствие тя се отправила и към другите маси.

Източник blife.bg



Ивена гола заради Левски



0 коментара
Ивена беше първата фолк певица, която имаше смелостта да захвърли всички дрехи
Ивена беше първата фолк певица, която имаше смелостта да захвърли всички дрехи в своя видеоклип "Женски номера", но в него кадрите с голото й тяло бяха затъмнени, поради факта, че клипът е масово достъпен по телевизията.



Две красавици омаяха звяра Дембеле



0 коментара
гонзо син сити
Левски взриви Син Сити след победата с 2:1 над АИК.
Футболистите и спортно-техническият щаб на Левски отпразнуваха подобаващо елиминирането на шведския АИК и влизането на сините в групите на Лига Европа.

Целият отбор бе заведен от директора Георги Иванов в "Син сити", където играчите се кефеха на хитовете на фолкпевец №1 на България за 2009 г. Илиян, по-известен с чалга-парчетата "Тупалка" и "Палатка".


Над всички в купона бе френската перла Гара Дембеле, който показа, че е силен не само на терена, но и в софийските чалготеки.

Още с появата си голмайсторът на сините бе нападнат от две фенки, които, за разлика от бранителите на АИК, не го оставиха да си поеме дъх дори за секунда.

Вижте още снимки от празненството на "сините":








Гара Дембеле

фенки левски

левски

левски лига европа

Гара Дембеле

левски лига европа

левски лига европа

левски лига европа

син сити

две мадами

Източник bsport.bg



Звезда на Милан си ляга с наша манекенка?



0 коментара

Мадлена Калинова

Една от звездите на Милан Алешандре Пато направо си “глътнал езика” или иначе казано онемял, след като се запознал с българката Мадлена Калинова. Срещата между двамата станала във романтичния френски курорт Сен Тропе, когато Пато изплезил език по протежето на модна агенция „Визаж“.
Моделът, каквато е чаровницата Мадлена е не каква да е мадама, тя е единадесетата красавица в тазгодишната класация на „Maxim“. Обявената за една отнай-сексапилните българки в момента живее и работи в Ню Йорк, където е правила не една гореща фотосесия и е покорила мнозина мъжки сърца от кориците на списанията.

Алешандре бил слисан не само от формите й, но и от цялостното й излъчване, ето защо я поканил да излязат за по едно.

Какво се случило по-късно между двамата, историята мълчи.

Само единственото, което знаем е, че звездата на Милан наскоро претърпя любовна раздяла с актрисата Стефани Брито, а нашата русенка и досега получава периодично огромни букети с цветя.

Изглежда Мадлена му е оставила доста приятен спомен щом той продължава и до днес да й изпраща романтични подаръци.Освен това няма защо да крием, че момичета от модния бранш са доста разкрепостени момичета, тъй че най-вероятно да е станала “спойката” между тях.

Източник kliuki.bg



„Стъклен дом“ или „Забранена любов“ – няма значение, актьорите се омешаха



0 коментара

Стъклен дом
Русата изкусителка Яна Маринова ще се вихри и в сериала „Забранена любов“. След като я видяхме като прелъстителка в „Стъклен дом“, тя ще изиграе подобна роля и в „Забранена любов“.


„Не съм си направила пластична операция на носа за новите снимки, каквито са слуховете. Странно е, но никой не може да убеди зрителите, че в живота не съм толкова ужасна и фатална, колкото на екрана. Един приятел наскоро ми каза: „Майка ми те мрази“, напълно се слях с екранния си образ“ – споделя актрисата.

Другото лице на сериала по Нова телевизия също е добре известно –Калин Врачански,

който вече е спряган за новия секссимвол. Парадоксът е, че сериите с участието на Врачански и Маринова са заснети преди година, но ще се появят на екран едва след като двамата станаха известни с участието си в „Стъклен дом“.

Сюжетите и на двата сериала също се припокриват – става дума за изневери, отвличания, мамини синчета и блудни синове.Така че „Стъклен дом“ или „Забранена любов“ – все тая. Избирайте сами.



Източник kliuki.bg



Йозлем Йълмаз: Незабравима съм, но ми писна да лея кофи сълзи!



0 коментара


Йозлем Йълмаз

Една от най-успешните звезди на турското кино – Йозлем Йълмаз, обяви, че й е писнало от най-успешната й роля досега – Еда от „Незабравима“.


„Просто ми дойде до гуша. Изобщо има ли актриса в турското кино, а пък и в Холивуд, която да е плакала повече от мен? Надминах вече всички световни трагедии, няма ден, в който да се прибера, и очите да не са ми подпухнали от плач“, жалва се красавицата.

Напук на хилядите млади девойки, които биха дали мило и драго да заемат за час-два образа й,

хубавицата Йозлем е готова да се раздели с охота с ревливата си героиня.

„С много голямо удоволствие бих изиграла лоша жена. Те са доста по-пъстри като актьорска игра, а и няма само да предизвиквам съжаления. След толкова рев ми е време и аз най-после да разплача някого“ – коментира звездата на турската сапунка „Незабравима“.С думите си своенравната актриса влезе и в доста сериозни спорове със сценаристите на хитовия сериал, които я карат да лее кофи сълзи за щяло и не щяло.


Източник kliuki.bg



Мъжете не харесвали големите гърди



1 коментара

Вече десетилетия наред трайни стереотипи определят сексуалните нагласи.

Вече десетилетия наред трайни стереотипи определят сексуалните нагласи.
Оказа се обаче, че мъжете не са толкова първични, колкото се смяташе.



Елена Станулова се оплаква от приятелки



0 коментара
Елена Станулова
Телевизионната водеща се жалва, че приятелките и я забъркват в различни афери с мъже.


Чаровната брюнетка се е уморила от слуховете по неин адрес. Все по-често чуваме, че девойката има връзка с различни богати мъже. Тя самата казава, че това не е вярно.

"Явно много приятелки ми завиждат и напоследък пускат всевъзможни отвратителни слухове за мен.

Чета, че ме свързват с кого ли не - Чочо Александров от Несебър, Христо Сираков, дори и с Красьо Черния", разгневено коментира водещата от "На кафе".

Тя допълва още: "Лъжат и че съм анорексичка. Някои от хората, с които ме свързват, дори не ги познавам".

Дъщерята на Иска Радева призна, че повече от година наистина няма гадже.

"Ако си харесам някого, ще го представя на всички. Вече чух толкова глупости за себе си, че ми идва да си измисля някого и да излъжа, че съм с него", споделя още брюнетката.

Източник blife.bg



Блондинките – най-желаните водещи



0 коментара
Блондинките – най-желаните водещи
В България има лесен начин да станеш известен и още по-лесен да те дават по телевизията.
Някои жени успяват с интелект, други с визия. Акцентът, върху който ще се спрем е русият цвят на косата. Безспорно колкото и да не ги приемат на сериозно, блондинките са най-търсени за женски предавания и такива, които трябва да вдигнат рейтинга мигновено.



Коцето няма да минава под венчилото?



0 коментара

Коцето

Нова клюка се появи по адрес на Коцето и тя е, че той бил разколебан дали да не отмени планираната вече сватба с красавицата Надя, разкриха от в.”Галерия”.



Кателина Гатева гола... пред обектива на Кирил Христов



0 коментара
Кателина Гатева на българското черноморие
Поговорихме си с Кателина и тя сподели пред нас интересни факти за живота си и че е направила малка фотосеия с професионалиста Кирил Христов. Ние се погрижихме да открием кадрите и сега ви ги презентираме.



Златка Райкова раздели гаджето си от детето му?



0 коментара

Златка Райкова

Гаджето на плеймейтката Златка Райкова – Павел, имал бебе от друга жена, разкриха от в. „Уикенд“. Баровецът станал татко едва преди няколко месеца, но въпреки това не проявявал никакъв интерес към наследника си.



Не само жените провалят мъже



0 коментара

Ива Щерева

Не само жените провалят мъже. Понякога мъжете също провалят бъдещите планове на жените и съпругът на „Мисис Достойно омъжена“ е реален пример за това.


Преди няколко месеца чрез интернет гласуване избраха Ива Щерева да ни представи на „Мисис Свят“ в Корея през октомври. Сега обаче я отстраняват от конкурса, тъй като чаровната дама е излъгала. Ива е казала, че е в добри отношения със съпруга си, но впоследствие се разбрало, че

Екатерина Рот
Екатерина Рот ще ни представи пред света
 той е в затвора и скоро им предстои развод. Дамата е излъгала и за това, че владее английски, а всъщност трудно се изразявала на Шекспировия език.

Организаторите на конкурса решили, че нейната подгласничка – Екатерина Рот, трябва да ни представи в Корея. Тя няма проблеми с езика, защото е омъжена за американец, а отношенията й със съпруга са повече от перфектни. Всички са убедени, че тя няма да ни изложи пред света.А чаровната Ваня Бояджиева ще ни представи на конкурса „Булка на света“, който ще се състои в Сингапур.

Източник kliuki.bg



Андрей си призна, че сексът с Даниела бил толкова разгорещен, че и най-мощните климатици не можели да го охладят



0 коментара

Андрей си призна, че сексът с Даниела бил толкова разгорещен, че и най-мощните климатици не можели да го охладят

Въпреки острите думи от страна на Даниела към нейния бивш Андрей, той си призна някой доста пикантни неща от сексуалния им живот.


Колкото и да го обиждала, че е пияница, развратник и наркоман дори, малкият опосум Андрей сподели, че все пак двамата правели доста страстен секс, толкова разгорещен, че и най-мощнитеклиматици не можело да го охладят.

Тези откровения дойдоха между редовете, след като колегата на Иван искаше да отвърне на пиперливите реплики оправени му от бившата.

Шоуменът дори заяви, че за влошаване на отношенията му с нея причината не била в него или пък в засечки със секс – „Глупости! Точно в леглото се разбирахме чудесно”, а във властната натура на сръбкинята, която страдала от комплекса “жена-господар”.

Нищо чудно да е имало и доста садо-мазо сцени, макар че за тях не пожела да си признае.
Даниела и Андрей

Всъщност истината е, че палавата Даниела й липсва “малкият Андрейчо” и затова така се пали и злобее срещу него, но той хич и не му пука, защото вече “не я бръсне за слива”, тъй като си има нова утеха – балерината Маргарита Будинова.

Нищо чудно сръбкинята да измисли и нещо още по-скандално, освен че Андрей бил пиянка и наркоман.

Но да видим какво ще роди въображението й, след като не изпитва нежните ласки на “диригентската му палка”.

Източник kliuki.bg



Андреа хич не я е еня за Ивана!



0 коментара
Андреа хич не я е еня за Ивана!

Ивана никога не е прикривала омразата си към мадамите, слезли от модните подиуми и заловили се за микрофона, без да знаят, откъде се държи. Такава е иАндреа, която не е никак наясно от коя страна трябва да пее на него. В интернетпространството коментират тези и действия, че блондинката хващала оръдието на труда си от правилната страна само ко гато си го представи като мъжкиатрибут.


Андреа видимо не се трогва от подигравките. Тя е решила да не си дава, каквато и да е било почивка и дори след края на турнето на „Планета“ тя се е обадила на Митко Димитров, по време на неговия отпуск, да си урежда дати за клипове. Амбицията на сексбомбата е тази година да спечели награда за певица на годината и пред познати се зарекла, че няма сила, която да я спре да го направи, разкриха от в.”Галерия”.

Чалга певици коментират, че задачата й фасулска работа, защото притежава достатъчно пари да си купи всякак ва титла, подобно на изпълнителите, на които плаща, за да записва дуети с тях – Шаг, Боб Синклер и Марио Уайнъс.

Източник kliuki.bg



Златка удвои и устните? Имат ли спирачки звездите?



1 коментара


Златка Димитрова

След уголемяването на гърдите с 840 кубика силикон, този път Златка Димитрова е засечена да излиза от пластичнияси хирург с видимо удвоени джуки, пишат от хотнюз.бг.



Бакшиши в евро издуват деколтето на Преслава



0 коментара


Преслава
Преслава доста е вдигнала летвата пред конкуренцията. По участия фолкфурията се радва не само на любовта на феновете си, но и на тяхната щедрост. Преси получава солидни бакшиши, но не само в левове, както останалите си колежки. Изпълнителката на „Червена точка” често намира в и без това издутото си деколте банкноти в евро, напъхани там от треперещи от желание мъжки пръсти.
Така на една от последните си изяви Преслава беше щедро възнаградена с няколко банкноти от по 20 и 50 евро, което естествено предизвика завист у колежките й. „Тя безцеремонно си проси с поведението си бакшиши като евтина стриптийзьорка” – коментират с яд конкурентките й в бранша.
Говори се, че най-големият бакшиш, който Преслава получила, бил в размер на 50 хиляди лв.

Източник kliuki.bg



Николета Лозанова: Богатите мъже са екзотика



0 коментара

Николета Лозанова: Богатите мъже са екзотика

„Богатите мъже са една приятна словоформа, но са екзотика. Няма жена, която да не харесва богати мъже” – признава в интервю за „Уикенд” Николета Лозанова. „Злите езици не са си взели отпуск. Дори не познавам Антон Божков” – с тези думи плеймейтката отрича да е гадже на сина на един от най-богатите българи Васил Божков-Черепа.


„Много хора си мислят, че след като съм облякла статута на сексбомба, съм едва ли не машина в леглото. Правя секс като всяка средностатистическа жена на моята възраст. Не съм сексмашина или пък някаква мъжемелачка” – споделя моделката.

Николета твърди, че сега е в летен отпуск, а най-любимото й занимание е да приготвя сандвичи на любимия си, чието име упорито обаче продължава да крие.

Източник kliuki.bg



Благой не понасял дъщерята на Лияна



0 коментара
Лияна
Драмата около любовта на футболиста и фолк певицата няма край.
Набожният футболист Благой Георгиев не понясял 7-годишната дъщеря на бившата си половинка Лияна. Медиите не оставят на мира футболиста и неговата нова /бивша/ изгора.
Той й се дразнел много, тъй като тя била много капризна и разглезена. Чаровната певица толкова искала да свие истинско семейно гнездо, че по едно време започнала едва ли не да задължава Благо да приеме Денис като своя собствена дъщеря, пише клюки бг. Той обаче не бил съгласен с тази „игричка“, защото вече има дете от Христина. Когато тръгнал с Лияна, футболистът въобще не предположил, че и детето ще бъде замесено в цялата любовна авантюра.


Благой не понасял дъщерята на Лияна
Преди броени дни изпълнителката направи скандално разкритие пред сп. „Блясък“. Тя твърди, че непознат глас постоянно заплашвал Денис, обаждайки й се по телефона. Малката чаровница се стреснала сериозно, защото анонимният мъж й казал, че ще й счупи крачетата и ще залее майка й с киселина.
Тръгнаха и слухове, че Благо вече се e върнал при Христина, тъй като двамата бяха забелязани да купонясват в известно столично заведение. Христина обаче отрече: "Вече сме в добри отношения, виждаме се, но това не означава, че съм му простила и съм го допуснала отново в живота си. Все пак съм майка на дъщеря му и трябва да спазваме добрия тон".

Източник blife.bg



Голата Ирина: Не обичам футбола



0 коментара
Руската мадама се разголи за американското издание GQ
Моделът се съблече за списание в Америка, но не пожела да говори за връзката си с Роналдо.
Спътницата в живота на Кристиано Роналдо - Ирина Шейк направи шокиращо признание. Красавицата, която дели едно легло с най-желания футболист в цял свят, каза, че не обича футбола.
Руската мадама се разголи за американското издание GQ, а сексапилната фотосесия не е за изпускане. Освен, че е съгласна да се съблече, Ирина напълно отказва да говори за връзката си с Роналдо и добавя: „Изобщо не обичам футбол, със сигурност не съм фен".

Животът на Ирина се случва както в приказките. Малкото красиво момиченце от село станало известно и всички говорели за него. Дългокраката красавица признава, че преди шест години не е имала представа, че ще стане модел.

Източник blife.bg



Левски мачка АИК и Ивена лъсва гола!



0 коментара
Левски мачка АИК и Ивена лъсва гола!

Фолк певицата Ивена реши да надъха по нестандартен начин футболистите от любимия си Левски.



Звездата на „Ара мюзик“обеща, че ще се съблече за „Плейбой“, ако „сините“ отстранят шведския АИК.

Красавицата стиска палци на момчетата на Гонзо и Ясен Петров и е уверена във влизането им в Лига Европа. Тя дори смята да присъства на мача тази вечер заедно със своите колеги – Пепа, Джина Стоева, Румина и Крум. Пепа Секса също е върла почитателка на отбора на народа. Неслучайно преди време тя изпя култовата „Синя прашка“.„Отдавна имах предложение, но не се решавах, обаче смятам, че тази футболна кауза си заслужава предизвикателството да ме видят без дрехи в най-четеното мъжко списание!” – казва Ивена. Според добре информирани източници Ивена и продуцентите й са се договорили с “Плейбой”. Очаква се фолкдивата да украси корицата на септемврийския брой на мъжкото списание.

Левски посреща АИК тази вечер от 20.30, на ст. Георги Аспарухов. Първият мач в Швеция завърши при резултат 0 на 0.
Източник kliuki.bg



Нашата претендентка за "Мисис Свят" отпада заради лъжи



0 коментара
Ива Щерева

Ива Щерева, победителка в конкурса за най-достойна омъжена българка няма да представя страната ни на "Мисис Свят" през октомври в Корея.


Това съобщи лицензиантът на конкурса Светослав Йорданов вчера, пише в. 24 часа

През март чрез интернет гласуване зрителите на тв предаване избраха Щерева с близо 300 гласа измежду още десет претендентки. Организаторите обаче дисквалифицирали Щерева, тъй като тя представила невярна информация за себе си. “Скри, че мъжът й е в затвора, щяла да се развежда, а и не знаела добре английски език”, каза Йорданов.

По думите му това не е конкурс за кого приятелите му във фейсбук ще гласуват най-много, а за най-достойната омъжена българка. А и в договора, който са подписали всички участнички, било упоменато ясно, че организаторите решават в крайна сметка кое момиче ще представя България на “Мисис Свят”.

Затова вместо Щерева за Корея ще замине втората й подгласничка Екатерина Рот. “Тя е коафьор, омъжена е за американец и знае перфектно английски. Няма да ни изложи”, каза Йорданов.

Финансистката Ваня Бояджиева, първата подгласничка на победителката, пък ще представи България на конкурса “Булка на света” в края на ноември. Той ще се проведе в Сингапур, а екипът, който го организира, е същият, който направи оная вечер бляскавата церемония по награждаването на Мис Вселена в Лас Вегас.

Конкурсът за най-достойна омъжена българка се организира от Светослав Йорданов, Яненка Люцканова - Мисис България Свят 2003, и доктор Румяна Маринова - Мисис Глоуб 2004.

Източник blife.bg



Плоска лесбийка в 69



2 коментара
Новите "звезди" в еротичното мъжко списание №69
Новите "звезди" в еротичното мъжко списание №69 са Мис Варна - Ирена Иванова - на корицата и вокалистката от шоуто на Иван и Андрей - Веселина Попова, която краси плаката на списанието.



2 хилядарки за адреналинките, но само за парти



1 коментара
адреналинките
Ваня и Веси отрекоха слуховете, че можеш да ги поръчаш за 2000. Приемат покани само за частни партита. Останалото е инсинуация.
Адреналинките Веси и Ваня отрекоха слуховете, че работят и като проститутки.
След като в. „Шок“ изтипоса чаровниците от „Господари на ефира“ – Веси и Ваня, като писа, че те също украсяват страниците на прочутите секскаталози се появиха множество въпроси. Спряганата тарифа е доста висока – 2 бона за една нощ.
Според вестника двете танцьорки били сред най-желаните дами за компания, изкарвали завидни хонорари, тъй като клиентите им били само влиятелни бизнесмени. В последно време Веси и Ваня дори успели да пробудят женската завист и
злоба у колежките си, защото дори най-известните плеймейтки и моделки не са били толкова търсени, колкото те.
Комбинацията от блондинка и брюнетка разпалвала мъжките фантазии и те били готови да платят каквато и да е сума, за да задоволят и най-съкровените си нужди. Според сайтът razkritia, зажаднелите за интимни ласки  бизнесмени, често поръчвали двете танцьорки наведнъж, като за услугата плащали 4 хил. лева общо.
Веси и Ваня обаче твърдо отричат тези „злонамерени слухове“ и казват, че приемат покани само за частни партита, където танцуват.
„Нас ни канят, за да танцуваме на частни партита, но не сме платени жрици за утоляване на сексуални мераци“, са думите на двете адреналинки.
Останалото е фантазия.

Източник blife.bg



Анелия се чуди: Миро или Илиян



0 коментара
Анелия
Днес целият ден премина под знака на Анелия във Фейсбук. Фолк дивата се колебае да запише ново парче с Илиян или с Миро и е решила да попита приятелите си в социалната мрежа.
От вчера вечерта изпълнителката на "Погледни ме в очите" е започнала своята акция. Тя има почти 5 000 приятели, до които е решила да се допита. През около 4 часа Анелия е взела окончателното си решение, но преди това е поствала множество въпроси до приятелите си като:
Завинаги с Миро или две неща с Илиян ?, Искате ли да се направи нов дует с Миро?, Миро или Илиян ?, Защо харесва повече Илиян ?, 4 секунди. Завинаги, две неща ?...
Певицата даже се е погрижила да погледне статистиката в сайта за видео споделяне vbox7, кои от дуетите й с двамата певци се харесва и гледа повече(652.598 съм виждал "завинаги" 224,166 съм виждал "Две неща'' ."Завинаги" е фаворит.Той също погледна по цените, получени; дует на годината. Клип на годината, както и много други награди).

Преди по-млако от 4 часа певицата окончателно е заявила: Очаквайте нова песен! А малко преди това е постнала следното: "Невъзможно"......... Миро и Анелия ???? Под този й пост се е провел малък диалог между нея и Мирослав Костадинов-Миро, в който те си задават въпроси, коментират и си пращят сърчица.
Фейсбук

Анелия е следила цялата акция по допитването до приятелите й. Тя даже се е включвала в коментарите с въпроси, за да разбере какви са доводите на феновете да искат втори дует именно с един от двамата певци.
Можем да обобщим - Очаквайте след завръщането на Анелия от турнето й в САЩ, новата й песен с Миро - вторият им дует "Невъзможно"... Или пък с Илиян.


Източник blife.bg



Алисия: Ревнувам Валери, но разбирам изневярата



0 коментара
Алисия: Ревнувам Валери, но разбирам изневярата
Алисия се радва, че Валери е харесван и желан мъж, а още повече, че всяка вечер си ляга до нея. Това сподели певицата, която Blife намери облечена в червено, с много стил и позитивизъм. За пореден път оправда наградите си за мода, които получи. Поводът да се срещнем с нея беше конкурсът "Мис Мерилин". Дамата в червено беше сред четиримата члена на журито, които избраха победителката във Варна.
Именно конкурсът в този град е харесал най-много на блондинката. Нейните критерии са преди всичко красота и сценично поведение, но е важно и какво казват претендентките в своите видеоматериали. В крайна сметка фаталният номер 13 е бил и фаворитът на Алисия. Тя сподели, че и четиримата от журито са били единодушни в избора си на "Мис".
В личен план Алисия може да се похвали с екскурзия до Дубай и приятни моменти, прекарани със семейството и. Изпълнителката  не се притеснява от интереса на жените към Валери Божинов, дори това я радва. Казва, че не знае дали мъжът и изневерявал, но се държи така, сякаш не е. По отношение на женските изневери, певицата сравни мъжете с животни и сподели, че при жените нещата  са по-различни. Алисия сподели още, че физическата изневяра и въпросният "един път" за не я не проблем. Тя обаче не би изневерила на Валери
Освен клип на нова песен, можем да очакваме от Алисия нейна собствена модна линия. "По едно време получавах повече награди за стил от тези за музика." Още подробности около живота на най- стилната дама в България вижте във видеото.
Източник blife.bg



Дарина проституирала, преди да се омъжи за Илия Павлов



0 коментара
връзката между Дарина и Илия Павлов

Скандални тайни, касаещи връзката между Дарина и Илия Павлов - как са се срещнали за пръв път, как нейният живот се преобърнал напълно, излязоха на светло през последните дни.



Кателина Гатева духа след ПТП



0 коментара
Кателина Гатева духа след ПТП
Кателина Гатева

Мис естествен бюст - Кателина Гатева бе приклещена от органите на реда и се наложи да духа. Преди няколко дни в района на Сточна гара, след като участва е леко пътно проишествие.



Митьо Пищова: Искам да се оженя за Азис и да целувам Евгени Минчев!



0 коментара
Митьо Пищова: Искам да се оженя за Азис и да целувам Евгени Минчев!

В последните няколко седмици започна война между Евгени Минчев иМитьо Пищова. Двамата се скараха заради конкурса „Мис лято“ и твърдяха, че държат лиценза му, но само Минчев представи документи за това.


Светският хроникьор се закани да съди търновскиябизнесмен. „Аз искам да го целувам, пък той ми се кара. Не ща да се карам, не ща да го давам на съд. Искам само да го целувам!“ – заяви Пищова в отговор на нападките на Евгени. В предаването „На инат“ Митьо призна още, че иска да се ожени за Азис, ‘щото е богат, готин и щели да бъдат хубава двойка.

Източник kliuki.bg



„Листопад“ се завръща с гръм и трясък



0 коментара


„Листопад“ се завръща с гръм и трясък
Хитовата турска сапунка „Листопад“ се завръща с гръм и трясък. Българските зрители ще могат да се наслаждават на новите серии от 1 септември, когато сериалът стартира по бТВ. Запознати твърдят, ческандалите в семейство Текин няма да стихнат и зрителите ще видят невероятно интригуващи сцени.
Лейля – душевните й терзания ще нараснат
Ферхунде – хитрата героиня ще откаже на Шевкет развод, но по-късно той ще бъде настоятелен, за да си върне свободата. Тя ще се откаже от съвместния им живот, само за да не плаща дълговете си и така ще остави на съпруга си единствено разочарование и неплатени заеми към банки.
Лейля – душевните й терзания ще нараснат. Въпреки силната си воля и многото лоши спомени, тя за пореден път ще разбере, че все още е лудо влюбена в бившия си съпруг Оуз.
Дали Тахсин и Фикрет ще бъдат щастливи, накарайки Джеврие да млъкне? Кошмар или истинска приказка ще е бракът на Неджля и Джем? А дали Шевкет и Седеф най-после ще се оженят, предстои да разберем през новия сезон на един от най-гледаните сериали у нас.

Източник kliuki.bg