Митьо Очите отвлякъл Ивана!



0 коментара

Ивана
Преди около десет години бургаският наркобос Митьо Очите отвлякъл Ивана. Днес певицата отрича пред медиите да е имало подобен случай, но близки до изпълнителката твърдят, че тя е имала грандиозни проблеми с Очите, който в момента е в пандиза.
Преди около десет години наркобосът я видял в едно заведение, където тя тогава пеела. Харесал я, но Ивана не му обърнала внимание,тъй като знаела за тъмната му слава, която се носела тогава из цялото

Черноморие. Очите се ядосал от отказа й и една вечер я отвлякъл от нейно участие в Слънчев бряг и я затворил в своето имение в бургаското село Каблешково.
Тогава Ивана била все още Ваня Калудова и се била развела скоро с мъжа си. Провинциалната певачка изкарвала прехраната си, пеейки по евтини кръчми срещу нисък хонорар.
Близка приятелка на Ивана разказва, че тя ненавиждала Митьо Очите и не искала да бъде с него, но въпреки това той я държал под ключ няколко седмици. Дори се твърди, че й нанесъл бой и й оставил белег на гърба с нож, който певицата пази и до ден-днешен.

Източник kliuki.bg



При Златка черното си струва



0 коментара
Черната Златка
Черната Златка прекара 20 минути в компанията на една от най-големите звезди на черната музика Lil Jon, идвала в България. Изненадващо и за самата нея, изявяващата се не само като манекенка, но и като журналистка Златка, се оказа в епицентъра на лудо нощно парти и покрай способностите й да кърши тяло на дансинга, не останала незабележима за царя  на крънка Lil Jon.



Гърла заседна в кривото гърло на Устата



0 коментара
Марина тресе брака на Устата
Млада гърла с името Марина тресе брака на Устата – доверяват негови фенове. „Тази е заседнала в кривото му гърло и скоро ще го задави” – гневят се почитателките му.
20-годишната Марина попада в полезрението на рапъра, снимайки се в клипа му „Бате Шефе”. Оттогава той излязъл от ролята си само на шеф и вземал мацката при всичките си участия в страната.
Тази е „развей прах” и скоро ще разтури семейството на Иван” – обезпокоени са негови приятели. „Съпругата му Светла и дъщеричката им Ема напразно го очакват да се върне вечер. Устата пръска пари по молове, за да купи парфюми и маркови дрешки на новата си тръпка” – доверяват негови близки.
Палавата Марина е от Бургас, но преди да се запознае с Устата, живее в Плевен. Рапърът вече й е наел апартамент в София, за да му бъде под ръка.
Очакваме съвсем скоро разпадането на брака на Устата да бъде оповестено – почти единодушни са светските хроникьори.

Източник kliuki.bg