Самотен Гара, на сватбата си без роднини?



Гара Дембеле
Нападателят на „Левски“ с двойно гражданство, Гара Дембеле, може да остане самотен на сватбата си. Естествено, в сметките не слагаме съотборниците му от синият отбор. Така поставени нещата, съмнително е далиГарата ще се ожени, поне не и в България.


След като поживя известно време из родните дискотеки, Дембеле обяви, че до края на годината ще се бракува за португалската моделка Стефани.

Родата на младоженката не искала да идва в София. От една страна, фамилията на Стефани била огромна, а родителите й настоявали всички до девето коляно да присъстват на церемонията. Пътуването им обаче до София ще излезе твърде солено на бъдещите тъстове наДембеле, разкриха запознати с предбрачните му неволи.

Другата причина майката и бащата на булката да се противят на тукашния им брак станали прогнозите за лютата зима, която синоптиците предвиждат за нашите географски ширини.

Ето защо Гарата все пак най-вероятно ще склони на молбите на тъстовете си да вземе за жена дъщеря им в Португалия, където климатът е по-топъл, а и сватбата ще им излезе по-тънко.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар