Слави изгони 18-годишната Елена! Заплашва да спре „Претендентът“!




Снощи Слави Трифонов „уволни“ първия участник от „Претендентът“
Снощи Слави Трифонов „уволни“ първия участник от „Претендентът“. 18-годишната Елена Вътева се раздели с мечтата си да бъде тв водеща.

Дългият еднолично избра да изгони сладкото миньонче, след като преди това Иво Сиромахов и Светльо Митев спасиха бившият боксьор Васил Матев. Слави бе на мнение, че всички са се представили много зле на тази задача. „Имате много повече качества от тези, които показахте. Дали е само липсата на опит, дали е притеснение, но беше много лошо. Искрено се надявам 11-те, които останат, да си направят много сериозен извод. Да положите усилия, да вземете предвид това, което ви казахме и да слушате какво ви съветват сценаристите. 
Смисълът е зрителят да се забавлява. А когато зрителят не се забавлява, аз съм тъжен. А когато съм тъжен, пада рейтинга, хора си тръгват, заплатите падат…“ – дръпна им едно конско той. Трифонов заплаши, че ще спре формата, ако участниците не започнат да правят шоу.
На останалите претенденти беше поставена новата задача, в която те ще имат двойно повече отговорности и притеснения, защото следващата им задача е да вземат интервю от популярен художествен образ или с други думи – да направят скеч с актьор. 

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар