Светлана Василева: Соня Немска е психопатка




Светлана Василева: Соня Немска е психопатка
Преди няколко дни публично достояние станаха заплахите на фолк певицата Соня Немска към нейната колежка Славена, която е от другата фолк компания, така да се каже.
Оказа се обаче, че не заради конкуренция Соня казала на другата певачка: „Ще те нарежа с бръснарско ножче, травестит!“ В дъното на скандала стоял мъж. И то какъв мъж –Денислав, който участваше в последното издание на Биг Брадър.
Деньо въртял на пръста си и двете певачки, като от 5 месеца Славена твърди, че има връзка с него. На Соня пък нервите не й издържали от ревност, и така се стигнало до грозния скандал и до ужасните заплахи от изкукуригалата от любов певачка на фирма „Пайнер“ – Соня Немска.

Спряганата за гадже н
а Гонзо плеймейтка Светлана Василева се оказа бившо гадже на Деньо, който от 
известно време се подвизава като фолк певец. И тя реши да се изкаже по въпроса.
„Когато аз излизах с Денислав, Соня плюеше и по мой адрес. Питат я, не я питат, тя все това си дъвчеше. Слава богу не ме е тормозила със смс-и, но и това не беше малко. Аз си останах в много добри отношения с Денислав и му се чудя защо още се занимава със Соня. Тя не е добре психически“, споделя блондинката пред bliasak.bg.
Освен, че Светлана призна, че за нея Немска е психо, тя отправи и призив към нея: „Искам да я посъветвам да спре да се излага и след като Денислав е избрал Славена, значи за него тя е по-добра“.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар