Камелия лесбийка! Или как секс тигрицата обърна резбата




Камелия лесбийка
Реномето на секс фурия на Камелия е отдавна запазена марка. След като пробва всякакви нестандартни любови, русата изкусителка със звънливото и сладко гласче на фолкаджийка, се оказва, че сластно се прицелва в представителките на собствения си пол. Или ще се окаже, че това е нов връх на сексуалните й фантазии, или че генетично Камито се е последователка на Сафо.
Всъщност разкритието на папараците и светските клюкари не е изцяло изненадващо. Отдавна се говори за уклона й към апетитни Венери. Но това навремето се считаше по-скоро за изключение или за проява на свръх екстравагантност.
Доносници на „Шок” са станали свидетели на сценка, която е впечатлила твърде много почитателките на певицата, присъствали в столичен клуб, където Камелия е пяла миналата седмица.
Забързана, но закъсняла, изпълнителката на „Огън момиче” пристигнала чак в полунощ и грабнала микрофона на мига. Оживени, присъстващите затанцували на фона на хитовете на любимката си. Тя не ги разочаровала, защото както винаги се раздала стопроцентово. Само в един момент ги сюрпризирала с нестандартното си поведение. Като същински сексуален вампир, Камелия си набелязала засукана девойка, от която сякаш струяла сексуална енергия. Впивала хищнически поглед в момата.
Не стига това, но без колебание й поднесла една червена роза от подарените й безброй такива от верните й почитатели.
Красавицата се почувствала неловко от явната лесбосвалка пред всички клиенти на заведението. Певицата обаче съвсем я скандализирала и се легитимирала по необичайния начин, като след края на вечерта си връчила визитката на момичето, като при това му намигнала палаво.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар