„Стъклен дом“ става „Време за истина“




„Стъклен дом“ става „Време за истина“

Цяла България тръпне в очакване на новия сезон на хитовия сериал „Стъклен дом“ по bTV. Обратите наесен започват още от старта на новите епизоди – „Стъклен дом“ става „Време за истина“.

Вторият сезон ще стартира под наслов „Време за истина“. Продуцентите обещават много интересни моменти. Една от главните актриси Елена Петрова, в ролята на Боряна Касабова ще предпочете завърналият се Димитър (Стефан Данаилов), пред Камен Касабов (Калин Врачански).Това е и най-вероятната причина, поради която Камен ще покаже тъмната си страна – ще започне все по-често да се налива с алкохол. Безскрупулният Николай Жеков (Юлиян Вергов) пък ще се озове зад решетките, съвсем очаквано. Дъщеря му Сиана Жекова пък ще е на прага на поредното самоубийство, преди да осъзнае, че систрува да живееш.

Очарователната Яна Маринова, която изпълнява ролята на Елена Атанасова – пиар управителка в мола, е на път а загуби всичко в стремежа си да получи всичко от живота. Богаташката й щерка Александра (сексапилната Луиза Григорова) ще предложи брак на любимия си шофьор Хари (Явор Бахаров). Освен всички изненади феновете на чалгата ще могат да се полюбуват на актьорските умения на Десислава, която по първоначална информация, ще играе себе си.


Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар