Eксклузивна фотосесия на бременната Николета Лозанова само в сп. LOVEstyle



фотосесия на бременната Николета Лозанова
Сексапилната Николета Лозанова, която е в очакване на първото си дете от футболиста Валери Божинов, е бясна на седмичното списание "Блясък". Бременната плеймейтката се шокира от заглавието на корицата на новия им брой, който излиза на 14 февруари.


То гласи: "Виж бебето на Николета и Валери" и води до асоциацията, че тя вече е родила и че в броя могат да се видят снимки на детето.

Всъщност в материала се прави предположение за това как би изглеждало нероденото още бебе и кои черти на звездните си родителите би наследило, пише lifestyle.bg.

Николета, която трябва да роди след близо 2 месеца, се разстрои най-много от факта, че списанието си прави реклама за сметка на очакваното й дете - доста болезнена тема за всяка една майка.

Защитавайки, този път не себе си, а рожбата си, Ники нарече написаното
писание "Блясък". Бременната плеймейтката се шокира от заглавието на корицата на новия им брой, който излиза на 14 февруари.
"гавра", с която се цели "да се постигне висок тираж" и "да се продаде броя" на списанието.

Ето какво още написа Николета в профила си във Фейсбук:

"Скъпи приятели, призовавам ви да оцените стойностната журналистика. Вие имате правото да знаете истината от първо лице. Обръщам се към вас, провокирана от факта, че списание „Блясък" се опитва да продаде броя си, заблуждавайки ви и подвеждайки ви, че „ще видите нероденото ми дете" - това е нелепо, гавра, с която се цели да се постигне висок тираж, а в него няма нито да видите, нито да прочетете достоверна информация. Да те имат право да слагат на кориците си, когото пожелаят, но и вие имате право да знаете истината.

Цялата истина, относно бременността ми можете да прочетете в интервю за сп. LOVEstyle, където има ексклузивна фотосесия от Лисабон, с актуални снимки, за разлика от архивния фотос на ''Блясък''..."

Истина е, че броят на "Блясък" е удар под кръста за стартиращото ново седмично лайфстайл списание LOVEstyle, което също излиза утре - 14 февруари. На корицата на първия брой на изданието е кадър от романтична фотосесия на Николета и Валери в Португалия, която е предварително планирана и дълго рекламирана. "Жалките конкуренти ще се опитат да объркат нашите читатели, но Lovestyle e уникално издание", написа в отговор на нелоялната конкуренция главният редактор на новото списание Антон Стефанов.


Източник hotnews.bg



14 коментара:

Anonymous каза...

чуда се дали психично-болният автор на тази статия е онанирал ,докато я е писал...

Anonymous каза...

bravo na nikito lozanova

Anonymous каза...

Do pisatelq na istoriqta :
I ti ot nqkade si pochnal nali :D

МЕГАФОН каза...

Много добра статия, невероятно описание на случката, направо бих казал супер еротичен разказ.

Anonymous каза...

Vsi4ko tova,koeto e napisano naistina se e slu4valo,no ne s Nikoleta,a sus samiq avtor na publikaciqta

Anonymous каза...

Да да още малко и с автора..Точно за Николета става дума..То е от ясно по ясно..а и в днешно време БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА!!

Anonymous каза...

Добре и какво ? Курва била, така и така правила, ами да прави, тя не е на 10 години,какво толкова се възмущава автора на статията.Не се е кандидатирала за президент, че да пущаш компромати за нея!

Anonymous каза...

аха и сега ще има бебче от циганин

Anonymous каза...

Няма да има бебче от циганин, то от аналното чукане не се забременява...

Anonymous каза...

Тази жена не я харесвам, но автора на статията е по вече от болен мозък! На такива простаци, които пишат всякакви гнусотии и измишльотини им трябва един много голям бой до насиране! Ама наистина до насиране. А, който вярва на такива помии, които се пишат от такива помияри не се различава от същата помия!

Anonymous каза...

ха ха ха по-долна статия от тази не бях чела до сега! дори и да е вярно, като че ли не го правим всчики ние това....за нагона, за парите, за каквато причина си изберете-секс. но си личи, че автора доста са му платили, за да очерни така момичето! завист майкаааа, завист! винаги е било така и ще бъде-всяка красива жена-курва! а всички мъже са девствени и не изневеряват на жените си никога!!! ха ха ха, смях....

Anonymous каза...

na 99% sam siguren 4e tva e istina,prosto za6toto,6tom edna jena e stignala da se sabli4a za pari-estestvenno e da pravi i drugi ne6ta koito biha i dostavili po golqmo udovolstvie.bolni mozaci sa tezi koito kazvat 4e tova nemoje da bade vqrno!vseedno sa parnali ot mars!nqma za kakvo avtora da i zavijda.normalno e na jena koqto e kurva,da q nari4at taka i da se otvra6tavat ot neq.4e koi ne se otvra6tava ot takiva kurvi koito opisva avtora?

Anonymous каза...

losha ili ne jivee si dobre, nameri si edin balyk da i plasta smetkite ...

Anonymous каза...

hahah ko pishat tee heshta tuka ve koi go ihteresuva

Публикуване на коментар